Connect with us

Revistateo.ro

6 trucuri pentru frumusetea florilor din vaza

Stil de viata

6 trucuri pentru frumusetea florilor din vaza

Vrei ca florile din vaza ta sa arate mereu proaspete si foarte frumoase? Citeste aceste trucuri!

Daca nu sunt ingrijite in mod corespunzator, florile din vaza se vor ofili repede si isi vor pierde aspectul frumos. Ai nevoie de cateva trucuri pentru a le pastra prospetimea. Daca urmezi sfaturile de mai jos vei avea o vaza cu flori extrem de aspectuoasa!

1. Taie 2 centimetri din cozile florilor, la un unghi de 45 de grade. Astfel suprafata care absoarbe apa este mai mare si florile se pot hidrata mult mai bine.

CITESTE SI: CE SPUNE DESPRE TINE CULOAREA CARE ITI DISPLACE

CITESTE SI: SEMNE CA ESTI VIZITAT DE INGERUL TAU PAZITOR

2. Daca vrei ca bobocii de floare sa se desfaca mai repede, pune-i intr-un vas cu apa calduta mai intai. Dupa aproximativ 2 minute muta florile in vaza cu apa rece. Ele se vor desface foarte rapid.

3. Florile rezista mult mai mult daca in apa din vaza pui cateva picaturi de vodka si o lingurita de zahar. Acest lucru intarzie procesul prin care acestea se ofilesc. In momentul in care ele s-au ofilit de tot adauga in apa un shot de vodka si vor rezista inca o zi.

4. Pentru a uda orhideea, cel mai bun truc este sa pui in ghiveci un cub de gheata. Este exact cantitatea de care are nevoie, iar faptul ca el se va topi treptat ii face foarte bine plantei.

5. Daca iti doresti o vaza cu flori uscate trebuie sa usuci florile intr-un loc racoros, agatandu-le cu capul in jos.

6. Un alt truc care te va ajuta sa pastrezi florile proaspete un timp indelungat este sa introduci in vasul cu apa o moneda. Aceasta va preveni aparitia bacteriilor si a ciupercilor.

Sursa foto: flora2000.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top