Connect with us

Revistateo.ro

Aceste plante de interior te ajută să scapi de stres.

Stil de viata

Plantele de interior care te ajută să scapi de stres. Tu ai aceste flori acasă?

O plantă bine plasată nu numai că poate lumina spațiul, ci și purifică aerul. De asemenea, este utilă în crearea unei ambianțe mai relaxante, mai liniștite în orice cameră.

Știm că petrecerea timpului în natură este legată de reducerea nivelului stresului și de reducerea tensiunii. Mai mult, într-un studiu din 2008, cercetătorii olandezi au constatat că pacienții spitalizați cu plante de interior în salon au raportat niveluri mai scăzute ale stresului decât pacienții din saloanele fără plante.

Vă recomandăm cinci plante de interior, care sunt ușor de îngrijit și eficiente în creșterea oxigenului și eliminarea toxinelor pentru un aer mai curat. Încercați să așezați una dintre aceste plante în dormitor sau birou pentru o mică doză de zen.

Plantele care te ajută să scapi de stres

1. Aloe vera

Gelul din planteele aloe are un număr de proprietăți de vindecare. Nu numai că el calmează arsurile și tăieturile pielii, ci poate ajuta și la monitorizarea calității aerului din casa dumneavoastră. Planta poate ajuta la curățarea poluanților găsiți în produsele chimice de curățare din locuință.

2. Iederă englezească

Oamenii de știință de la NASA au enumerat iedera englezească ca fiind cea mai bună plantă pentru filtrarea aerului din lume. Este, de asemenea, incredibil de ușor de crescut.

3. Arborele de cauciuc

Arborele de cauciuc este bun pentru curățarea aerului și este una dintre cele mai ușoare plante de crescut, deoarece acestea se dezvoltă chiar și în lumină slabă și climă mai rece.

CITEȘTE ȘI. Plantele care vindecă miraculos cancerul într-o zi

4. Planta șarpe

Planta șarpe nu are nevoie de multă lumină sau apă pentru a supraviețui, deci sunt o alegere ușoară pentru orice colț al casei tale. Planta absoarbe dioxidul de carbon și eliberează oxigen în timpul nopții (în timp ce cele mai multe plante o fac în timpul zilei), deci adăugați una în dormitor pentru o creștere a aerului curat.

5. Dracena

Această plantă frumoasă, vibrantă, poate crește până la înălțimea tavanului. Crește cel mai bine în lumina soarelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top