Connect with us

Revistateo.ro

6 tendințe în BEAUTY, de la VEDETE

Stiri

6 tendințe în BEAUTY, de la VEDETE

Onduleuri de sirenă, roșu aprins al buzelor, unghii de vampă sau machiajul… natural: acestea sunt doar câteva dintre tendințele în frumusețe cu care ne ademenesc vedetele. Stiliștii au desenat deja tendințele în materie de coafură, machiaj și unghii pentru staruri, așa că merită să le cunoști și tu.

ONDULEURI DE SIRENĂ
Ne-am gândit să nu insistăm prea mult asupra machiajului natural (cel puțin nu în acest articol), așa că începem cu prima tendință mai puțin cunoscută pentru 2015. Vedeta onduleurilor de sirenă este Keira Knightley, rebela actriță din „Pirații din Caraibe”. Trebuie recunoscut că nu a brevetat ea această coafură, dar îi stă de minune. În ultima vreme, onduleurile de sirenă au făcut valuri-valuri la diferite evenimente care includ un covor roșu.
6 tendinte in beauty de la vedet1

CITEȘTE ȘI: EYELINER, TRUCURI DE LA VEDETE

BUZE ROȘII
6 tendinte in beauty de la vedet2
De două sezoane încoace roșul aprins este vedeta buzelor și se pare că Olivia Munn știe foarte bine acest lucru. De ce roșu? Pentru că se potrivește foarte bine cu orice nuanță de ten.

ÎMPLETITURĂ ”IMPERFECTĂ”
6 tendinte in beauty de la vedet3
Erin Richards a găsit detaliul ideal pentru un look perfect: părul împletit în coadă care să lase senzația de imperfecțiune a coafurii. Practic, trucul acestei coafuri este bine gândit și nimic nu este la voia întâmplării. Nu împletiți părul de la rădăcină ci abia de la 3 centimetri de la baza podoabei capilare, astfel încât să vă puteți juca cu bretonul și partea din spate a părului pentru un aspect cât mai rebel.

LIPS GLOSSY
6 tendinte in beauty de la vedet4
Buze strălucitoare, de culoare vinului sau a căpșunilor… aceasta este una dintre tendințele în materie de buze. Jessica Chastain știe cum să își scoată în evidență buzele, cu ajutorul unui lipstick ce oferă strălucire și senzualitate.

PUNK A LA STEWART
6 tendinte in beauty de la vedet6
Kristen Stewart este femeia metamorfozelor. Însă stilul punk parcă o prinde mai bine decât orice alt stil, nu-i așa? Află că este la modă coafura punk în acest an!

UNGHII DE VAMPĂ
6 tendinte in beauty de la vedet5
Unghii roșii ascuțite sau unghii negre ascuțite? Hmm, culoarea ți-o alegi tu, dar cert este că trebuie să fie musai ascuțite. În imagine aveți un exemplu cu ”vampa” Vanessa Hudgens.

Sursa fotografiilor: mujerhoy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top