Connect with us

Revistateo.ro

6 situatii in care nu trebuie sa faci sex

dragoste

6 situatii in care nu trebuie sa faci sex

Exista situatii in care nu trebuie sa faci sex, dincolo de cele medicale? Se pare ca da. Si inca 6!

Asa cum exista niste reguli si principii nescrise ale prieteniei, si sexul are propriile lui bariere, mai ales atunci cand tentatia poate duce la pierderea prieteniei ori o serie de frustrari greu de reparat.

1. Niciodata sa nu faci sex cu seful tau

Chiar daca te atrage si simti ca intre voi s-a nascut acea chimie, evita sa faci asta. Un singur motiv te va convinge: relatiile profesionale se vor strica si te vei astepta intotdeauna sa te trateze preferential, chiar si atunci cand ai facut o greseala de munca.

2. Nu face dragoste cu un prieten de familie

Te atrage prietenul tatalui tau sau vreun coleg de facultate al fratelui si vrei sa te cuplezi cu el? Nu amesteca lucrurile. In momentul in care va va vizita va veti privi altfel. Relatiile se incep cu persoane necunoscute si nu cu oamenii care au castigat respectul si increderea familiei tale, nu cu prietenii de-o viata ai alor tai.

3. Nu face sex cand ex-ul tau te vrea inapoi dupa ce te-a inselat de N ori

V-ati despartit pentru ca iti era infidel? Crezi ca a nspea partida de impacare va va apropie pe vesnicie? In niciun caz! Daca te-a inselat o data, exista toate sansele ca acest lucru sa se intample din nou. Cea care va suferi vei fi numai tu.

6 lucruri la care trebuie sa fii atenta inainte sa faci sex

HUFF.RO: Cercetatorii au aflat care este cel mai bun moment pentru a face dragoste. Esti treaz atunci?

4. Cand prietenul cel mai bun iti face avansuri…

Este foarte posibil ca cel mai bun prieten de sex masculin sa vrea ceva mai mult de la tine intr-o buna zi. Acest lucru se intampla de la un paharel in plus ori de la lipsa de incredere in propria lui persoana. Evita astfel de situatii daca nu vrei sa iti pierzi prietenia greu consolidata!

5. Cand sarutarile nu sunt de calitate

Psihologii si sexologii sunt de parere ca iti poti da seama de cum este o persoana in pat in functie de cum saruta. Daca nu ti-a placut felul in care isi manifesta romantismul, in pat s-ar putea sa fie si mai dezastruos de atat. Un barbat tandru, atent, romantic, stie sa sarute bine.

6. Cand vrei sa te razbuni

Sexul de razbunare iti poate veni de hac. Daca vrei sa ii dai o lectie de viata iubitului care te-a suparat, nu alege sa fii ca el.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. Cristi

    2016-07-05T13:41:55+03:00 at 2016-07-05T13:41:55+03:00

    Sfaturi pt.femei…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top