Connect with us

Revistateo.ro

6 sfaturi pentru un mariaj de succes

Cuplu

6 sfaturi pentru un mariaj de succes

1. Nu aștepta de la partenerul tău ceea ce tu nu poți oferi. Uneori ne aștepăm să obținem de la cel de lângă noi ceea ce ne lipsește în noi înșine. Nu te aștepta ca soțul tău să fie organizat, dacă tu ești o persoană dezordonată. Acest lucru pune presiune pe celălalt și poate fi un real dezavantaj într-o căsnicie.

2. Îmbrățișează cu adevărat conceptul de familie. O familie are nevoie de timp și de răbdare. Chiar dacă aveți un program încărcat, încercați să stabiliți anumite reguli cum ar fi să luați cina împreună, indiferent de situație. Acordați-vă timp să vă bucurați unul de altul, nu vă lăsați duși de valul problemelor cotidiene.

CITEȘTE ȘI: SEMNE CĂ RELAȚIA TA ESTE PE DRUMUL CEL BUN

3. Nu uita că o parte din cel de lângă tine, este chiar reflexia ta. Dacă îți displace un anumit lucru la partenerul tău, întreabă-te de ce, privește mai întâi în adâncul sufletului tău și analizează ce rol joci în toată treaba asta.

4. Fii transparentă. Spune-i ceea ce simți, lasă-l să știe ce te deranjează la el și de ce, dar în același timp apreciază lucrurile frumoase și arată-i asta cât de des poți! Comunicarea și sinceritatea pot menține echilibrul într-o căsnicie și sunt mai importante decât ne putem noi imagina.

5. Creșteți împreună, dar păstrați-vă individualitatea. Dragostea este fundamentul principal al unei relații, însă de multe ori nu este suficientă pentru a menține un mariaj de lungă durată. Apar atât de multe obstacole și probleme, încât cei doi parteneri nu pot face față dacă nu se dezvoltă din toate punctele de vedere. Este important să-ți păstrezi individualitatea, să petreci timp singură, să te cunoști pe tine. Doar în acest fel vei reuși să-l cunoști cu adevărat și pe cel de lângă tine. Oamenii au nevoie de ei înșiși, mai presus de orice.

6. Soțul și soția ar trebui să fie cei mai buni prieteni. Prietenia întărește cu adevărat o relație. Este ideal să poți vorbi deschis cu partenerul tău, să simți că te înțelege și să vă sprijiniți unul pe celălalt chiar și în situațiile cele mai dificile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top