Connect with us

Revistateo.ro

6 semne ca urmezi o DIETA COMPLET GRESITA

Stiri

6 semne ca urmezi o DIETA COMPLET GRESITA

Iata cele 6 semne ca urmezi o dieta gresita, care iti poate face mai mult rau decat bine!

Nu toate dietele sunt eficiente si nu toate functioneaza in acelasi mod pentru toata lumea. Totusi, exista diete care nu sunt deloc sanatoase si nu fac decat sa iti puna organismul in pericol, indiferent de modul in care corpul tau raspunde la ele. Uite cum poti depista o astfel de dieta!

CITESTE SI: CUM SA ITI IMBUNATATESTI METABOLISMUL

1. Trebuie sa mananci mai putin de 1200 de calorii pe zi. Un plan dietetic care te restrictioneaza la mai putin de 1200 de calorii nu este unul sanatos. Chiar si atunci cand incearca sa slabeasca, majoritatea femeilor necesita aproximativ 1200-1400 de calorii zilnic. Daca te infometezi cu o astfel de dieta risti ca organismul tau sa arda muschi, in loc de grasime.

2. Iti impune sa elimini o intreaga grupa de alimente. Alimentatia variata este esentiala pentru un organism sanatos. Atunci cand iti privezi corpul de anumiti nutrienti nu faci decat sa il pui in pericol. Atat timp cat nu esti alergica la anumite grupe de alimente, nu exista niciun motiv sa le scoti din dieta ta zilnica, chiar daca iti doresti sa pierzi in greutate.

3. Iti impune sa consumi aceleasi alimente mai multe zile la rand. Daca dieta pe care o urmezi nu iti permite sa jonglezi cu alimentele, te vei plictisi rapid de ea si probabil vei renunta.

4. Trebuie sa renunti complet la micile placeri. Micile placeri au rostul lor, asa ca o dieta echilibrata iti va permite ca o data pe saptamana, sa servesti, spre exemplu, un desert. O dieta prea restrictiva nu va fi tinuta niciodata pana la capat.

5. Include numai aliemente lichide. Desi sucurile sunt extrem de sanatoase, o cura de slabire trebuie sa includa toate tipurile de alimente, pentru ca organismul tau sa reziste pe parcursul intregii zile.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top