Connect with us

Revistateo.ro

6 moduri în care îţi poţi încărca telefon mai rapid

Stiri

6 moduri în care îţi poţi încărca telefonul mai rapid

Majoritatea persoanelor au devenit dependendente de telefonul mobil, aşa că devin tot mai frustrante momentele în care bateria se descarcă. Iată 6 moduri în care aceasta poate fi încărcată mai rapid şi mai eficient!

Există tehnici mascate care te pot ajuta să grăbeşti procesul de încărcare a bateriei telefonului tău. Începe cu aceste 6 trucuri!

CITEŞTE ŞI: CUM ÎŢI POŢI LOCALIZA TELEFONUL FOLOSING GOOGLE

1. Setează telefonul în mod avion înainte de a+l pune la încărcat. Aceasta este una dintre cele mai rapide metode de a-l încărca. Trebuie totuşi să îţi asumi faptul că nu vei mai putea primi apeluri, mesaje şi nu vei mai putea utiliza internetul şi bluetooth-ul. Cu toate acestea, te vei bucura de o baterie încărcată mult mai rapid decât în mod obişnuit.

2. Dacă îţi permiţi, este indicat să închizi telefonul de tot. Aceasta este o metodă viabilă pe timpul nopţii, când nu ai nevoie de el. Formează-ţi acest obicei şi îţi va fi mai uşor chiar şi să trăieşti fără tehnologie.

3. Atunci când îl încarci, păstrează telefonul într-un mediu răcoros. Atunci când el se supraîncălzeşte, bateria se descarcă, sau dacă este la încărcat, se încarcă într-un timp mai îndelungat. Încearcă să nu îţi laşi telefonul în maşină atunci când este extrem de cald şi nici în alte locuri însorite sau călduroase.

4. Lasă bateria să se descarce complet. Astfel vei menine durata de viaţă a telefonului şi acesta se va încărca mult mai repede. Bateria nu se va uza într-un timp scurt. Este suficient să faci acest lucru chiar şi o singură dată pe lună.

5. Încarcă telefon la priza de perete şi nu cu ajutorul unui port USB. este varianta ideală.

6. Îndepărtează carcasa atunci când încarci telefonul, pentru ca acesta să se răcorască. Astfel eviţi supraîncălzirea şi bateria este încărcată mai rapid.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top