Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care nimeni nu ţi le spune despre BALSAMUL DE PĂR

Stiri

6 lucruri pe care nimeni nu ţi le spune despre BALSAMUL DE PĂR

Iată 6 lucruri pe care nimeni nu ţi le spune despre balsamul de păr!

Balsamul de păr a fost dintotdeauna un produs discutat. Multe femei preferă să nu îl utilizeze, în timp ce altele nu pot trăi fără el. Există şi lucruri pe care nu le ştiai până acum despre acest produs atât de necesar părului tău.

1. Te ajută să te coafezi. Balsamul se numără printre cele mai importante produse de îngrijire a părului. Atunci când foloseşti balsam, firul devine mai flexibil şi mult mai uşor de aranjat. rigiditatea podoabei capilare scade considerabil, ea devenind mult mai maleabilă. Este secretul ideal pentru o coafură rezistentă.

CITEŞTE ŞI: DE CE SĂ FOLOSEŞTI ULEIUL DE JOJOBA PENTRU PIELEA CAPULUI

2. Balsamul hidratează foliculii de păr. Acesta este sigurul produs de îngrijire a părului care hidratează foliculii în profunzime şi elimină uscăciunea scalpului şi deseori chiar mătreaţa. Nu ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire.

3. Este indicat să foloseşti balsamul înainte de şamponare. Formează-ţi un obicei din astea şi te vei bucura de mult mai multe benefici. Atunci când te clăteşti, balsamul nu se îndepărtează complet de pe firul de păr. Astfel volumul părului scade şi acesta se îngraşă mult mai repede. Folosind balsamul înainte de şamponare, vei obţine un păr de invidiat.

4. Nu se aplică niciodată la rădăcină. Balsamul se foloseşte predominant la vârfuri şi niciodată la rădăcină, căci îngreunează părul şi îmbâcseşte scalpul.

5. Poţi să speli părul doar cu balsam. Aceasta este o variantă mai light, valabilă pentru persoanele alergice la şampon, pentru cele cu o piele a capului foarte sensibilă sau pentru femeile cu părul foarte gras.

6. Balsamul formulat pe o bază de silicon îţi deteriozează părul. Atunci când urmăreşti ingredientele unui produs, ţine-te departe de acest ingredient.

Sursa foto: simplyangies.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top