Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 lucruri pe care le-am invatat despre mine dupa ce iubita mea a fost ucisa

6 lucruri pe care le-am invatat despre mine dupa ce iubita mea a fost ucisa. Iata confesiunile unui barbat!

„Fosta mea iubita, Alana Joy Gaines, a fost impuscata mortal de fostul ei iubit in timpul unei dispute. A fost extrem de dureros si m-am intrebat mereu: de ce?

Am crezut ca viata mai nu mai are niciun sens. S-au dus intalnirile noastre nocturne, dansurile noastre, nu mai exista nimic.

Totul s-a intamplat intr-o zi care parea ca oricare alta. Pe 22 noiembrie 1997, in timp ce eram la frizerie, Alana a fost impuscata mortal de fostul ei iubit.

Conduceam masina dinspre mall, ma indreptam spre casa. Ma ingrijoram pentru ca nu daduse un semnal de viata toata ziua. Cand am aflat ce s-a intamplat de fapt, am cazut la pamant fara nicio putere.

CITESTE SI: MESAJUL UNUI BARBAT CATRE FOSTA IUBITA: „Am fost un rege controlat de tine”

CITESTE SI: Top 10 minciuni pe care un barbat ti le spune ca si cum respira

Disperarea si lipsa de speranta ma cuprinse pentru ani de zile de la acea data. Simteam ca mor pe dinauntru, ca nu mai am sens. Cele mai dureroase momente erau de Sarbatori cand eram complet singur”, descrie barbatul.

Cu toate acestea, dupa 19 ani de la fatidicul eveniment, acesta expune o lista a lucrurilor pe care le-a invatat despre el:

„1. ZIUA DE MAINE E POSIBILA. Era greu de imaginat cum va fi ziua de maine, insa am invatat ca mereu exista un maine, indiferent ce s-ar intampla.

2. NU ERAM SINGURA PERSOANA RANITA.

Cand Joy a murit, am internalizat toata durerea si credeam ca eu sufar cel mai cumplit din cauza mortii sale. Dupa conversatiile cu familia ei, mi-am dat seama ca toti cei care am cunoscut-o am suferit la fel de tare.

3. E OK SA PLANGI, DAR ESTE OK SA SI RAZI DUPA UN TIMP

Moartea iubitei mele m-a secat complet de lacrimi. Ma simteam vinovat daca imi permiteam sa zambesc, sa ma simt bine. Mi-am dat seama tarziu ca ea nu si-ar fi dorit niciodata sa ma vada trist. Apoi am invatat sa ii zambesc ingerasului meu din Ceruri.

4. E POSIBIL SA INVETI SA IUBESTI DIN NOU

Credeam ca nu voi mai putea iubi niciodata. Viata mi-a aratat ca acest lucru este gresit.

5. MEREU VEI PIERDE PE CINEVA IN VIATA

Daca afara ploua o data, va ploua mereu. Noile iubiri devin iubiri vechi, iar inimile raman interconectate intre ele.

6. POTI SUPRAVIETUI ORICAREI SITUATII

Sunt aici, dupa aproape 20 de ani si, de cand a murit Joy, am avut iubite, prietene sau alte relatii de la care am invatat la fel de multe lucruri”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top