Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care femeile NU LE STIU despre sex

Net

6 lucruri pe care femeile NU LE STIU despre sex

Femeile au impresia ca stiu totul despre sex mai ales cand capata suficienta experienta. Exista cateva lucruri pe care le invata foarte tarziu. Iata lista noastra:

6 lucruri pe care femeile NU LE STIU despre sex:

1. POZITIA SEXUALA NU GARANTEAZA PLACEREA

Multe femei se feresc de anumite pozitii sexuale pentru ca le considera dureroase. Conform sexologilor americani, pozitia sexuala nu garanteaza orgasmul chiar daca o femeie se simte confortabila in pat. Pozitia sexuala este importanta, insa totul depinde de indemanarea partenerului si de conexiunea care se creeaza intre cei doi.

2. NU POTI STIMULA UN BARBAT DOAR DACA TE DEZBRACI

Multe femei au senzatia ca dezbracarea este totul cand vine vorba de sex. Acestea isi aleg lenjerie intima cat mai sexy pentru a-l cuceri, insa majoritatea barbatilor sunt oripilati cand vad femei atat de directe.

3. POFTA NU VINE MANCAND

Femeile care sunt intr-o relatie de o buna bucata de vreme si ajung sa se plafoneze fac sex gandindu-se ca pofta vine mancand. Nu este asa. Daca dorinta sexuala dispare, se duce incet in eter, relatia nu mai poate fi resudata usor.

4. JUCARIILE SEXUALE NU DISTRUG PARTIDA DE AMOR

Exista si femei care sustin ca o mana de ajutor in pat poate fi distructiva pentru relatia amoroasa. Nu este chiar asa. Partenerii pot initia jocuri care sa implicii si astfel de jucarii cu conditia ca activitatea sexuala sa nu se bazeze exclusiv pe astfel de jucarioare.

5. NU EXISTA SEX DE IMPACARE

Daca intr-o relatie doua persoane nu comunica deloc in afara dormitorului, oricat de mult sex ar face, acesta nu ii va ajuta sa devina o pereche de nezdruncinat.

6. MARIMEA CONTEAZA DOAR IN AFARA RELATIEI

Marimea conteaza pentru orice femeie daca aceasta cauta doar o aventura sexuala. Cand vorbim de o relatie, chiar daca partenerul nu este la standardele asteptate de o femeie, cata vreme exista iubire si intelegere, acest ‘defect’ poate fi utilizat intr-o mie de feluri.

Ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex?

Sexul spontan este un lucru placut pentru majoritatea persoanelor. Insa, daca stii ca urmeaza sa faci sex, exista si anumite beneficii. Te poti pregati dinainte.

Afla ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex

1. Se epileaza. Uneori, femeile neglijeaza acest aspect. Spre exemplu, iarna, nu pun epilarea pe lista prioritatilor. Insa, daca vor sti ca urmeaza sa faca sex, atunci se vor pregati dinainte.

2. Isi fac pedichiura. Gandindu-se ca un barbat urmeaza sa le vada picioarele si, implicit, degetele, vor sa fie cat mai frumoase si mai atragatoare.

3. Intra putin in panica. Chiar daca au facut sex ultima data recent, femeile tot intra putin in panica. Si asta pentru ca se tem ca ar putea face ceva gresit, ca lucrurile s-au schimbat fata de ultima data cand au facut asta.

4. Cauta lenjerie provocatoare. Fie o vor cumpara, fie vor cauta ceva provocator acasa, prin lenjeria pe care o au deja.

5. Pierd mult timp gandindu-se la ceea ce vor purta. Vor sa imbrace haine clasice insa, in acelasi timp, vor sa fie si atragatoare. Si, astfel, pot ajunge sa probeze si sa ia in considerare mai multe tinute inainte de a se opri asupra uneia.

6. Se intreaba daca trebuie sa aiba prezervative la ele. Poate va aduce el prezervativele? Sau este mai bine ca ea sa le aduca? Oare o va judeca daca le va lua ea? Sau poate va fi judecata daca nu va face asta? Nu exista un raspuns batut in cuie. Feicare persoana face ceea ce considera ca este mai bine. Insa, se pare ca indiferent care va fi situatia, oamenii nu judeca.

7. Vorbesc cu prietenele lor. Vor ca prietenele lor sa afle ce se va intampla, insa isi doresc sa primeasca si sfaturi din partea acestora.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top