Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii căprui

PERSOANELE CU OCHII CĂPRUI SUNT:

1. AMBIȚIOASE
La capitolul ambiție, nu te întrece nimeni. Suferi foarte mult și consumi multă energie, riscând chiar să te alegi cu vreo boală, atunci când nu îți iese ceva așa cum ți-ai dorit. Ești un om de bază la locul de muncă și nu îți place să dezamăgești niciodată.

CITEȘTE ȘI: 6 LUCRURI DE ȘTIUT DESPRE PERSOANELE CU OCHII NEGRI
2. ENERGICE
Nu îți lipsește deloc vitalitatea. Tot ce faci, o faci cu mult sport și multă iluzie. Pui mare preț pe fiecare secundă de energie investită. Singurul moment în care stai jos este cel în care dormi. Însă, chiar și cu somnul, există probleme. Urăști să dormi mult și intri în stare de depresie când te trezești târziu.

3. RAȚIONALE
Îți place să analizezi totul în detaliu, atât cu inima cât mai ales cu mintea. Pentru tine, raționalitatea este înțeleasă aproape mistic: nu vorbim aici despre calcule matematice ci de tot ceea ce poate să cuprindă mintea, inclusiv filtrarea sentimentelor sau înțelegerea anatomiei acestora.

4. INVENTIVE
Ai o imaginație foarte bogată și o spontaneitate în gândire ce îi lasă pe ceilalți cu mult în urma ta. Atunci când cineva face pasul următor, tu ai făcut deja 3.

5. OBSESIVE
Ai anumite fixuri pe care nici cu cleștele nu ți le poate scoate cineva din cap. Din cauza faptului că gândești cam mult, ajungi în multe situații să ai accese de furie pentru că te prinzi din prima de orice se întâmplă. Tocmai faptul că vezi lucruri care pentru ceilalți sunt banale, există riscul să o dai în paranoia.

6. SEXUALE
Te gândești aproape non-stop la sex. Și nu a la face sex propriu zis ci la ce ai putea tu inova în materie de sex. Pentru tine, sexul are un rol fundamental și reprezintă principala formă de comunicare în cuplu. Investești multă imaginație în pat, iar partenerul sexual este uluit de secretele pe care le-ai ascuns până la cel mai fierbinte moment.

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii:

ALBASTRI | VERZI | CAPRUI | NEGRI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top