Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii albaștri

PERSOANELE CU OCHII ALBAȘTRI SUNT:

1. INTUITIVE
Dacă ai ochii albaștri, te bazezi foarte mult pe intuiție. Vezi lucrurile din prima, în timp ce alții nu le sesizează nici după scheme demonstrative. Ai un al șaselea simț bine dezvoltat și poți să îi citești pe oameni cu o singură privire. S-ar putea ca puterea magnetică a ochilor tăi să îi ”ucidă” dintr-o secundă, iar tu știi asta și te folosești de această armă a seducției.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE CULOAREA PREFERATĂ DESPRE SEXUALITATEA TA
2. EMOTIVE
Cu toate că ochii albaștri atrag privirile imediat, tocmai acesta este motivul pentru care ești o persoană foarte timidă. Nu ești obișnuită cu atâta atenție câtă ți se acordă și de multe ori ai vrea să nu mai iești din casă din cauza emoțiilor pe care le ai fiind înconjurat de lume.

3. ROMANTICE
În relația de cuplu, preferi lumânările parfumate, vorbele tandre, cina copioasă de la care nu poate lipsi pasionalul vin roșu, petalele de trandafiri ori cupa de șampanie… Visezi la o noapte boemă iar dragostea pentru tine stă în astfel de detalii estetice.

4. PRIETENOASE
Legi greu prietenii însă atunci când cineva ți-a câștigat încrederea înseamnă că este o persoană importantă pentru tine. Ai o fire destul de sceptică privind oamenii și preferi mai degrabă să trăiești ca un lup singuratic decât să fii înconjurat de persoane care te trag în jos. Ai o fire prietenoasă și o prezență plină de charismă, oriunde ai merge.

5. PASIONATE DE ARTĂ
Te pasionează mai degrabă esteticul, conceptele, ideile, visarea – arta, într-un singur cuvânt. Fugi de o carieră bine delimitată și alegi o viață boemă în care să creezi și să împărtășești cu cei din jur creațiile tale.

6. INVENTIVE ÎN PAT
Pe plan sexual, ești o persoană care nu duce lipsă de imaginație absolut deloc. Îmbini romantismul de la punctul 3 cu un erotism pe care oamenii îl mai pot afla doar din primele opere erotice din Roma Antică. Îți surprinzi foarte ușor partenerul de viață și, atunci când este prins în mrejele tale, nu mai scapă deloc.

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii:

ALBASTRI | VERZI | CAPRUI | NEGRI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top