Connect with us

Revistateo.ro

5 utilizari mai putin cunoscute ale castravetelui pentru casa si gradina ta

Inedit

5 utilizari mai putin cunoscute ale castravetelui pentru casa si gradina ta

Intr-un articol precedent va vorbeam despre cele 6 utilizari ale castravetelui pentru sanatatea ta, acum a venit randul sa iti prezentam alte 5 utilizari ale minunatei legume mai putin cunoscute pentru casa si gradina ta.

1. Castravetele alunga melcii
Castravetele te scapa de melcii care apar cand ti-e lumea mai draga in curtea ta. Pune intr-un recipient de aluminiu cateva felii de castravete si lasa-le intr-un colt al gradinii tale. Substantele chimice din leguma, reactioneaza in contact cu aluminiul si elibereaza un miros pe care melcii il detecteaza si fug „cat pot de tare” de el.

Citeste si: 6 utilizari incredibile ale castravetelui pentru sanatatea si frumusetea ta

2. Te scapa de aburii de pe oglinda din baie

Dupa fiecare baie sau dus simti nevoia sa te aranjezi, insa te confrunti cu oglinda „atacata” de aburi. Afla ca poti scapa usor de aceasta problema, stergand suprafata oglinzii cu o felie de castravete, care face ca aburul sa dispara.

3. Radiera magica

Cand iti lasi copiii sa se joace cu cariocile sau markerele prin casa, rezultatul este unul mai putin placut. Cu siguranta peretii, biroul sau diversele obiecte din casa ta ajung sa fie mazgalite cu instrumentele de scris. Poti scapa foarte usor de petele neplacute, cu ajutorul cojii de castravete, pe care o poti folosi exact ca pe o radiera.

Citeste si: 6 utilizari incredibile ale castravetelui pentru sanatatea si frumusetea ta

4. Balamale

Poti scapa de scartaitul usilor cu ajutorul unei felii de castravete, trebuie doar sa le ungi si efectul apare imediat.

5. Curata obiectele din baia ta

Poti scapa foarte rapid de petele de calcar acumulate pe obiectele din inox din baie sau bucatarie, curatandu-le cu o felie de castravete, in plus acesta lasa un aspect luminos si stralucitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top