Connect with us

Revistateo.ro

5 trucuri de make-up pentru pori mai mici

Machiaj

5 trucuri de make-up pentru pori mai mici

Porii pielii pot fi dilatați din mai multe motive. Unele persoane se nasc așa, aletele îi capătă odată cu înaintarea în vârstă. Aspectul lor este neplăcut și fața ta pare îmbătrânită. Există trucuri pe care le știe toată lumea, cum ar fi să stropești fața cu apă rece și să aplici măști din albuș de ou. Aceste remedii naturale sunt eficiente, însă nu funcționează chiar pentru toată lumea. Cu ajutorul machiajului puteți să faceți în așa fel încât porii să pară mai mici. Iată câteva trucuri!

1. Folosește un primer. Rolul primerului este foarte important, mai ales dacă ai tenul gras. Acesta minimizează aspectul de pigmentare, petele, porii dilatați și umple liniile fine. De asemenea uniformizează tonul pielii și îi oferă strălucire. Se va crea o pătură peste pori și pielea va arăta mai netedă.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI MĂREȘTI OCHII CU AJUTORUL MACHIAJULUI

2. Folosește un concealer pentru pori. Acesta este un produs unic, translucid sau colorat, care umple cavitatea porilor și netezește suprafața pielii. Este o bază foarte bună pentru machiaj și uniformizează aspectul pielii.

3. Folosește fond de ten oil-free. Un fond de ten cu o formulă minerală, fără ulei, oferă un finisaj neted și lasă pielea mată. Controlează acumularea de ulei în exces, care poate face porii să pară mai mari.

4. Utilizează întotdeauna un burete. Atunci când aplici fondul de ten începe cu o cantitate mică pe care să o răspândești cât mai uniform. Fondul de ten în exces atrage atenția asupra porilor dilatați. Cel mai bine este să folosești un burete pentru că întinde mai bine și ajută la astuparea porilor, oferind o acoperire mai bună. Spală bureții frecvent pentru a împiedica acumularea bacteriilor. Finisează machiajul cu ajutorul unei pudre compacte.

5. Evită strălucirea. Fondurile de ten și blushurile sclipitoare nu fac decât să atragă atenția asupra porilor prea mari. Alegeți produse mate, care netezesc tenul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top