Connect with us

Revistateo.ro

tratamente

Frumusete

5 tratamente cu avocado pentru tot corpul

Bun pentru organism din interior, te ajuta si la exterior. Avocado este fructul minune din care poti obtine tratamente cosmetice care iti dau un aspect fabulos.

In plus, te ajuta din cap pana in picioare. Practic, cu un singur avocado, poti avea o zi de rasfat la tine acasa. Cum? Foloseste cele cinci tratamente.

CITESTE SI: Ce minuni face uleiul de avocado pentru frumusetea ta

1. Ser pentru ochi

Poti folosi ulei de avocado cumparat din comert sau chiar fructul transformat in pasta. Are in compozitie vitaminele A si E, cele mai bune pentru zona din jurul ochilor. Vei simti imediat efectele: piele catifelata si plina de vitalitate.

2. Scrub

Amesteca pasta de avocado cu putin ulei de masline, miere si zahar brun. Obtii un scrub excelent, care asigura o curatare profunda a tenului, fara aportul chimic pe care il au astfel de tratamente din comert.

3. Masca pentru fata

Dupa scrub, ai nevoie si de o masca hidratanta, pe care ti-o ofera tot avocado. Exista o multime de combinatii pe care le poti face cu acest fruct, pentru un ten impecabil. Amesteca praf de argila cu apa si cu pasta de avocado pentru un ten gras sau avocado cu iaurt pentru ten mixt sau uscat. Astfel de tratamente se tin pe piele 10-20 de minute si le poti repeta o data la cateva zile.

4. Tratamente pentru buze

Fa un scrub mai fin pentru buze, astfel incat sa le pastrezi catifelate: combina pasta de avocado cu zat de cafea si maseaza buzele. Apoi, aplica si o masca din avocado amestecat cu ulei de menta. Efectul? Racoreste si ofera volum buzelor.

CITESTE SI: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre avocado

5. Masca pentru maini si unghii

Doua tratamente perfecte pentru maine : avocado cu banane si avocado cu lamaie. Oricare din cele doua iti fac mainile catifelate si intaresc unghiile.

Sursa foto: scienceshair.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top