Connect with us

Revistateo.ro

5 tipuri de femei care le dau batai de cap barbatilor

Cuplu

5 tipuri de femei care le dau batai de cap barbatilor

Exista cateva tipuri de femei cu care barbatii nu au idee cum sa trateze lucrurile. Te afli printre ele?

Iata 5 tipuri de femei care dau batai de cap barbatilor:

1. Soacra

Soacra, soacra, poama acra – si nu doar pentru nora, ci si pentru ginere! Barbatilor nu le convin observatiile pe care mama soacra le fac in raport cu rolul lor in casnicie sau cu felul in care ar trebui sa raspunda ori sa actioneze cu sotia.

2. Femeia-lider

Nu exista un cosmar mai mare pentru barbati, mai ales intr-o societate misogina, in care o femeie sa ajunga superiorul lor. Sentimentul de inferioritate pe care il simt acestia vine de la prejudecatile ce le-au fost inradacinate inca din copilarie.

3 tipuri de femei CAPCANA. DOAR ASA le recunosti!

5 tipuri de femei pe care barbatii nu vor sa le vada nici in poze

Statistic vorbind, femeile care detin functii de conducere au mai multa empatie cu angajatii decat barbatii, iar asta duce la o intelegere mai buna intre coechipieri la locul de munca, lucru ce ii scoate din sarite pe barbati.

3. Sotia cicalitoare

Sotiile care stau toata ziua pe capul barbatilor devin un pericol pentru stabilitatea emotionala a acestora. Barbatii vor sa fie lasati in pace atunci cand isi fac treaba prin casa si nu suporta indicatii de la femei daca se apuca de gatit sau fac curatenie.

4. Femeia care nu comunica

E drept ca barbatilor le plac femeile ceva mai introvertite, dar pun timiditatea lor pe seama misterului. Atunci cand acestia intalnesc o persoana care efectiv nu vrea sa comunice, le este foarte greu sa stabileasca o relatie.

5. Geloasa

Unele femei sunt bolnave de gelozie deoarece nu au incredere in ele insele. Aceasta joasa autostima creeaza mari batai de cap barbatilor. Masculii nu suporta sa fie intrebati din 5 in 5 minute ce fac ori sa le fie verificate conversatiile private.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top