Connect with us

Revistateo.ro

5 tipuri de femei care dezamăgesc bărbații

Stiri

5 tipuri de femei care dezamăgesc bărbații

5 tipuri de femei care dezamăgesc bărbații:

Femeia dependentă. Chiar dacă există o teorie conform căreia bărbații vor alături o persoană fragilă și sensibilă, acest lucru nu prea mai este valabil în zilele noastre. Acum, se pare că studiile demonstrează că femeile care știu ce vor și nu renunță atunci când dau de greu sunt în topul preferințelor oricărui bărbat.

CITEȘTE ȘI: 5 lucruri INTERZISE înainte de SOMN

Femeia frumoasă. Mitul că o femeie frumoasă poate cuceri inima oricărui bărbat a fost și el demontat. Mai nou, se pare că această calitate nu mai este de ajuns pentru o relație stabilă, iar reprezentanții sexului puternic vor să vadă în jumătatea lor mai mult decât un trofeu, cu care să se laude celor din jur.

Femeia obsedată de carieră. Cu toate că oricine va aprecia o persoană care își dorește o carieră de succes, bărbații se simt neglijați de consoartele care petrec prea mult timp la birou și vor încerca să caute distracția în altă parte. Mai mult decât atât, se pare că bărbaților le place să fie răsfățați și să fie mereu în centrul atenției, lucru pe care cineva preocupat doar de carieră nu va putea să i-l ofere.

Femeia care nu vrea rolul de soție și mamă. Cu toate că viața de celibatar este deseori preferată de bărbați, la un moment dat ajung să-și dorească o familie și își vor îndrepta atenția doar către acelea care gândesc la fel. Drept urmare, cele care se feresc de certificatul de căsătorie au șanse mari să rămână singure, fără a avea nici măcar un iubit.

Femeia mincinoasă. Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci unui bărbat este să-l minți. Singurul neadevăr pe care vrea să-l audă este acela că este cel mai bun partener din dormitor pe care l-ai avut. Dacă vei începe să-l minți, sau mai rău, să-l șantajezi, acesta își va da seama imediat că ceva nu este în regulă și s-ar putea să plece definitiv din viața ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top