Connect with us

Revistateo.ro

abdomen

Stiri

5 sfaturi pentru un abdomen plat

În timp ce restul oamenilor au ieşit la piscină, ori au plecat la malul mării, tu stai în casă de teamă că toţi se vor uita la burtica ta. Urmează aceste sfaturi pentru a avea un abdomen plat, de invidiat.

CITEŞTE ŞI: Top 5 băuturi de vară pentru un abdomen plat

Relaxează-te. În caz că nu ştiai, stresul contribuie în mare măsură la depunerea grăsimii, mai ales pe abdomen. Acesta creşte nivelul cortizonului, un hormon ce are legătură directă cu depunerea colăceilor. Astfel, caută un loc liniştit şi respiră adânc pentru a-ţi limpezi mintea. Inspiră şi expiră adânc şi vei vedea cum acest exerciţiu banal te va face să te simţi mult mai bine, iar efectele sale vor fi vizibile în curând şi la exterior.

Lasă alcoolul pentru alţii. Data viitoare când ieşi în oraş, încearcă o apă cu lămâie sau un cocktail fresh şi lasă berea pentru prietenii tăi. Alcoolul creşte şi el nivelul de cortizon, cel care se face vinovat de grăsimea acumulată pe abdomen.

Mănâncă fibre. Pe lângă faptul că te vor ajuta să dai jos kilogramele nedorite, ele au rolul de a regla tranzitul intestinal şi de a preveni constipaţia. Consumă în fiecare zi 22-25 grame de fibre din cereale inegrale, fructe sau legume şi vei vedea cum corpul tău se transformă.

Nu uita de hidratare. Aceasta este foarte importantă pentru a avea un abdomen plat, mai ales în sezonul cald. Mai mult, femeile pot evita balonarea premenstruală cu ajutorul celor doi litri de apă pe zi.

Ridică greutăţi. Asta va ajuta muşchii să devină mult mai tonifiaţi, iar tu te vei simţi plin de vitalitate. Nu trebuie să faci asta neapărat la sala de fitness, căci câteva serii de exerciţii, de două – trei ori pe săptămână sunt suficiente pentru a-ţi îmbunătăţi aspectul fizic.

Sursa foto tummytuckbrisbane.com.au

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top