Connect with us

Revistateo.ro

gelos

Stiri

5 paşi pentru a-l face GELOS. Funcţionează de fiecare dată!

Simţi că nu-ţi mai acordă atenţie, ori că a pus ochii pe alta? Urmează aceşti cinci paşi şi-l vei face atât de gelos încât nu va mai avea ochi pentru altă femeie.

CITEŞTE ŞI: Ce lecții de iubire învățăm de la fiecare zodie

1. Ieşi în oraş fără el. Chiar dacă sunteţi la începutul relaţiei ori deja v-aţi mutat împreună, iubitul trebuie să-şi dea seama că universul tău nu se învârte în jurul său. La fel ca şi el, ai prietenii tăi cu care poţi ieşi în oraş, fără să fie nevoie să-l iei cu tine peste tot. Dacă va vedea că te poţi distra şi fără el va încerca să îţi atragă şi mai mult atenţia, iar asta nu poate decât să fie în avantajul tău.

2. Întotdeauna vor exista şi alţi bărbaţi. Repezentanţii sexului puternic merg deseori pe premisa că pot găsi oricând alta mai bună ca tine, dar tu niciodată unul mai bun ca el. Demonstrează-i contrariul şi aruncă-ţi privirea prin mulţime după potenţiali parteneri şi vei vedea cum va fi iar la picioarele tale.

3. Arată că eşti disponibilă în mediul virtual. Vrei să îi demonstrezi că încă eşti în topul preferinţelor bărbaţilor? Atunci fii cât mai activă pe reţelele de socializare şi postează cât mai multe lucruri ce au legătură cu tine şi nu cu voi. Cu câte like-uri vei primi din partea pretendenţilor, cu atât se va da peste cap să te mulţumească.

4. Ţine-l în suspans. Când te sună, aşteaptă să treacă cât mai mult timp până să-i răspunzi, iar dacă îţi trimite un mesaj mai stai câteva minute, apoi trimite-i altul la schimb. Cu siguranţă va simţi această indiferenţă şi în scurt timp gelozia va pune stăpânire peste el.

5. Arată-i că deja aşteaptă cineva să-i ia locul. Orice bărbat se va simţi ameninţat de un altul, aşa că nu te feri să răspunzi la telefon dacă te sună un admirator, chiar dacă el este de faţă. Ai grijă totuşi să nu pari prea etuziasmată, căci vrei să-l faci gelos, nu să-l pierzi.

Sursa foto lovebscott.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top