Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 mesaje la care un bărbat va răspunde în 60 de secunde

Ești plină de nervi când încerci să cochetezi cu un tip chipeș și nu îți răspunde la mesajele de pe Facebook sau de pe alte rețele de socializare? Vezi care sunt cele 5 mesaje la care îți va răspunde instantaneu.

1. TE INVIT LA O PETRECERE A UNEI BUNE PRIETENE. VREI SĂ VII?

Dacă îi spui că nu ai cine să te însoțească și ți-ar plăcea foarte mult să fie el, îți va răspunde imediat, din cel puțin două motive: 1. s-ar putea să ia această propunere ca pe ceva ce se poate consuma în dormitor, 2. unde e petrecere, vine orice bărbat (băutură, femei, socializare etc).

CITEȘTE ȘI: MESAJE AMUZANTE PENTRU EL. CARE I SE POTRIVEȘTE?
2. M-AM SĂTURAT SĂ TOT ÎNVĂȚ. ÎMI DISTRAGI TU ATENȚIA?

Acest mesaj are intenționalitatea evidentă, iar cel care te refuză chiar nu te merită! Poți adăuga și un emoticon drăgălaș dacă îi scrii pe Whatsapp sau Facebook, îl vei da gata din prima.

3. AI VREA SĂ VEDEM UN FILM ÎMPREUNĂ?

Spune-i, de asemenea, că nu va fi vreo comedie romantică deoarece te va refuza. Oferă-i oportunitatea de a alege filmul pe care dorește să îl vadă și asigură-l că vizionarea se va petrece în intimitate.

4. AM ASCULTAT O MELODIE ȘI MI-AM AMINTIT DE TINE

Acesta este un bun pretext pentru a începe și a întreține o conversație prin mesaje text. El va fi curios să afle ce melodie te-a făcut să îți amintești de el, iar de aici, temele conversației le manevrezi tu singură.

mesaje - 13072015 - 3

5. AZI NOAPTE AM VISAT CU TINE

La fel ca la punctul 4, va dori să afle în ce anume a constat visul respectiv. Încearcă să păstrezi suspansul și spune-i treptat ce intenții ascunse ai. Ai putea chiar să insinuezi că ți-ar plăcea ca visul să devină realitate.

Sursa foto: cnnespanol.cnn.com, telemundo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top