Connect with us

Revistateo.ro

masti

Stiri

5 masti de fata cu efecte WOW din ingrediente naturale

Tratamentele facute acasa sunt de mare ajutor pentru orice tip de ten sau de problema pe care o intampina tenul tau. Cu toate ca le gasim la orice pas, sunt accesibile si naturale, avem tendinta de a le evita in detrimentul produselor din comert. Iata cele 5 masti de fata cu efecte incredibile:

Masca de fata cu argila, galbenus de ou si vitamina A
Masca cu argila are proprietati cicatrizante, antitoxice si antiseptice, fiind unul dintre cele mai cunoscute preparate in tratamentele cosmetice, care curata si hidrateaza tenul cu blandete. Argila amestecata cu un galbenus de ou si vitamina A devine un adevarat rasfat pentru piele. Lasa masca sa actioneze 30 de minute, iar apoi clateste cu apa calduta. Vei avea un ten de invidiat.

Masca cu castraveti
Castravetii au puterea de a revitaliza atat tenul cat si ochii obositi. Este masca perfecta pe care o poti ultiliza inainte de o intalnire importanta. Taie cateva felii de castravete si aplica-le pe tenul curat si pe ochi timp de 15 minute. Apoi clateste-te cu apa rece.

Masca cu albus de ou indeparteaza punctele negre
Daca te supara punctele negre aplica pe zona afectata albus de ou combinat cu ulei de masline si miere, las-o sa actioneze vreme de 15 minute, iar apoi clateste din abundenta cu apa calda. Aceasta masca curata porii de impuritati, previne uscarea pielii si iti lasa tenul curat.

Masca cu rosii pasate
Aceasta masca de fata este eficienta pentru tenul gras si ajuta la reducerea ridurilor de expresie, oferind pielii un aspect proaspat. Paseaza o rosie si aplic-o pe fata, las-o sa actioneze timp de 10-15 minute, iar apoi indeparteaz-o cu apa calda. Sucul de rosii are un efect astringent asupra pielii si ajuta la indepartarea excesului de sebum.

CITESTE SI: Fa-ti propria masca anti-imbatranire folosind uleiul care te intinereste cu 10 ani!

CITESTE SI: Scapa de cosuri cu aceasta masca minune

Masca cu scortisoara si miere
Aceasta masca este recomandata pentru persoanele cu tenul acneic. Scortisoara opreste dezvoltarea microorganismului care duce la dezvoltarea acneei, iar mierea calmeaza zona afectata. Amesteca o lingura de scortisoara si doua de miere pana cand obtii o pasta omogena, iar apoi aplic-o pe fata. Las-o sa-si faca efectul 15 minute. Aplica aceasta masca de doua ori pe saptamana, iar efectele vor fi uimitoare.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top