Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pentru care nu trebuie sa iti ceri iertare in viata

Stiri

5 lucruri pentru care nu trebuie sa iti ceri iertare in viata

Esti invatata inca din copilarie sa iti ceri iertare pentru un milion de lucruri, pe putin. Parintii si prietenii iti spun adesea sa iti ceri scuze pentru anumite lucruri pe care le spui sau le faci, desi tu nu simti sa faci asta. Cine are dreptate? Faci cum crezi tu sau cum te indruma ceilalti? Iata 5 situatii in care nu trebuie sa iti ceri iertare, caci pentru tine vorbeste inima.

Nu trebuie sa iti ceri iertare cand:

1. TE INDRAGOSTESTI DE UN BARBAT CARE E IMPLICAT IN ALTA RELATIE

Faptul ca ai un crush pentru un barbat despre care afli ca e cuplat nu trebuie sa te faca sa ai remuscari. Cata vreme nu incerci sa il desparti de iubita lui, dar ii spui care sunt sentimentele pe care le ai fata de el, esti indreptatita sa simti ce vrei. Inimii nu ii poti porunci. Daca ar fi sa iti ceri iertare pentru ca te indragostesti de fiecare data ti-ai priva sufletul de trairi spectaculoase.

2. NU AI SA OFERI TOT CE ITI CERE COPILUL TAU

Cei mici vor fi si ei mari candva si vor vedea cate greutati le va aduce viata, chiar daca si-au facut planuri minutioase pentru a le evita. Daca stii ca faci tot posibilul pentru ca micutul tau sa aiba parte de tot ce isi doresti si muncesti cu toata dragostea pentru el, explica-i asta si nu te simti prost pentru ca nu ii poti cumpara orice jucarie scumpa o vede la colegii de scoala sau gradinita.

5 tipuri de oameni pe care sa ii eviti daca vrei o viata fericita

Tehnica prin care poti vedea cum ai aratat in viata anterioara

3. AI SPUS UN ADEVAR DUREROS CE TI-A FOST SOLICITAT

Mai ales daca acesta ti-a fost solicitat. Sunt prieteni in viata ta care cu siguranta au vrut sa afle parerea ta sincera despre lucruri care ii privesc. Atunci cand adevarul ii doare, ei te acuza tot pe tine pentru ca le-ai facut rau si mai bine nu le spuneai. Stai putin, nu ei ti-au cerut asta asumandu-si orice consecinta?

4. NU AI FACUT PRIMUL PAS

Nu trebuie sa te autoflagelezi pentru ca nu ai avut curajul sa faci primul pas intr-o relatie. Emotiile puternice pe care le simti cand iti place cineva nu se pot descrie, deci nu iti face singura procese de constiinta.

5. NU POTI AJUTA PE CINEVA

Nu esti nevoita sa iti ceri iertare pentru ca nu ai putut sa ajuti un om aflat in dificultate. Atunci cand nu ai cum sau nu dispui de resursele financiare necesare nu trebuie sa te simti vinovata, mai ales daca persoana care iti cere ajutorul te acuza ca nu faci nimic pentru el. Sunt momente in viata in care chiar nu putem face nimic pentru ceilalti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top