Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre punctul G

Relatii

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre punctul G

Punctul G este subiectul dezbaterilor intre sexologi de foarte multa vreme. Desi au fost spuse foarte multe puncte de vedere, nu s-a ajuns la o anumita concluzie in privinta acestui misterios punct al placerii maxime. Iata cateva lucruri interesante pe care, probabil, pana acum nu le-ai stiut!

1. Punctul G a fost descoperit in anul 1950 de catre un doctor german pe nume Ernst Gräfenberg, care l-a descris precum o zona densa, extrem de sensibila si erogena care se afla intre osul pubian si partea anterioara a tecii vaginale, la o distanta de 3-5 cm de intrarea in vagin.

2. Nu exista nicio dovada clara ca acest punct exista. Majoritatea oamenilor de stiinta cred ca acest punct misterios nu exista si ca orgasmul este provocat de cu totul alti factori, care nu au nimic de a face cu aceasta zona. Specialistii recomanda cuplurilor sa nu se axeze pe gasirea acestui punct, ci sa acorde o atentie sporita altor zone importante, precum clitorisul.

CITESTE SI: DE CE ESTE BINE SA NU FACI SEX O PERIOADA

CITESTE SI: POZITII SEXUALE CARE PRELUNGESC ORGASMUL

3. Locul acestui punct G difera de la femeie la femeie. Specialistii care sunt convinsi de existenta punctul G sustin ca localizarea acestuia poate sa difere de la persoana la persoana.

4. Pentru o femeie este dificil sa gaseasca propriul punct G. Stimularea punctului G nu este deloc usoara, tocmai pentru ca multi barbati nu reusesc sa il atinga. De aceea femeile pasionate de acest subiect au tendinta sa caute singure aceasta zona erogena, insa oamenii de stiinta spun ca este aproape imposibil de atins cu propriile degete.

5. Punctul G nu este clasificat de numeroase lucrari de specialitate, ca parte anatomo-fiziologica distincta, in structura vaginului.

sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top