Connect with us

Revistateo.ro

9 lucruri pe care barbatii nu le stiu despre corpul feminin

Educatie

9 lucruri pe care barbatii nu le stiu despre corpul feminin

Reprezentantele sexului frumos sunt o enigma pentru barbati. Fie ca vorbim despre comportamentul acestora sau corpul feminin, niciodata barbatii nu vor sti totul despre doamne.

Există câteva lucruri pe care bărbații nu le știu când e vorba despre sex. Nu vor să recunoască anumite lucruri nici în ruptul capului. Vezi mai jos care sunt aceste lucruri.

9 lucruri pe care barbatii nu le stiu despre corpul feminin

1. Vaginul are, aproximativ, 10 centimetri in longitudine, desi barbatii cred ca acesta este mai lung. Bineinteles, aceasta informatie o cunosc doar anumiti barbati: ginecologii.

2. Menopauza nu inseamna sfarsitul placerii sexuale. Viata sexuala continua si dupa aceasta etapa, moment din care femeile nu mai au ciclu menstrual.

3. Femeile nu urineaza prin intermediul vaginului, ci al uretrei, unul din cele trei orificii dintre clitoris si vagin.

4. Pielea unei femei este cu trei grade mai rece decat a barbatilor. Asadar, barbatii sunt mai calzi cel putin din punct de vedere anatomic. Cine ar fi banuit? Astfel se explica faptul ca femeile sunt mai friguroase si mai sensibile la schimbarile de temperatura.

5. Vaginul are capacitatea de a se spala singur. Acesta produce lubrifianti naturali, fapt pentru care medicii nu recomanda ca femeile sa foloseasca dusurile vaginale ori produsele de ingrijire corporala in acea zona.

6. Nu ovarele dor, ci uterul. In acea perioada a lunii, femeile simt durerea din cauza acestui organ si nu din cauza ovarelor.

7. Vaginul nu se largeste mult din cauza activitatii sexuale intensive. Ginecologii sustin ca numarul de nasteri largeste mai mult organul reproducator decat contactele sexuale frecvente. Asadar, inca un mit cazut despre corpul feminin!

8. Nu se recomanda depilarea in zona pubiana, chiar daca barbatii adora ca femeile sa nu aiba par. Parul pubian tine infectiile la distanta precum si bolile cu transmitere sexuala.

9. Si femeile ejaculeaza atunci cand au orgasm, insa, spre deosebire de barbati, vorbim de un procent de doar 40%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top