Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care sotul nu ti le spune

Cuplu

5 lucruri pe care sotul nu ti le spune

Exista anumite lucruri pe care sotul tau prefera sa nu ti le dezvaluie. Iata cateva dintre ele!

De foarte multe ori barbatii de langa noi prefera sa pastreze pentru ei anumite lucruri. Ai simtit vreodata ca ceva nu este in regula cu sotul tau, insa nu ai putut sa afli despre ce este vorba? El are uneori credinte si sentimente pe care nu indrazneste sa ti le faca cunoscute, din varii motive: crede ca nu esti pregatita sa auzi asta, nu vrea sa te supere, se simte stanjenit, spera ca lucrurile se vor repara de la sine. Priveste mai bine in jurul tau si da-ti seama daca el ar vrea sa iti transmita unul dintre aceste 5 lucruri.

1. Vrea sa ii acorzi mai multa atentie si lui, nu doar copiilor. Cand in familia voastra apare un nou membru poate fi dificil sa gestionezi situatie. De multe ori sotul simte ca este neglijat si ca nu mai ocupa acelasi loc in viata femeii. Pentru ca micutul vostru este la mijloc, de cele mai multe ori barbatul va prefera sa nu se faca auzit.

CITESTE SI: 5 OBICEIURI LA CARE CUPLURLE FERICITE AU RENUNTAT

CITESTE SI: DE CE EVITA FEMEILE SA IASA CU BARBATI FRUMOSI

2. Nu are nevoie de criticile tale. Incerci incontinuu sa il corectezi si sa ii arati cum se fac lucrurile? In acest mod nu faci decat sa ii diminuezi autoritatea si sa il faci sa se simta inutil. Exista doua variante: el va exploda la un moment dat, sau va pastra frustrarile pentru el si se va distanta.

3. Vrea sa te ajute. Foarte multe femei prefera sa se descurce singure in casa si nu permit barbatului sa faca anumite treburi, pe motiv ca nu le face in modul potrivit. Sotul tau isi doreste sa iti usureze munca de multe ori si ar trebui sa apreciezi asta, chiar daca rezultatul nu este asa cum ti-ai dorit.

4. I-ar placea sa auda un „multumesc”. Respectul ocupa cel mai important loc intr-o relatie. Desi te-ai obisnuit sa iti fie mereu alaturi, un simplu multumesc din cand in cand nu ar strica.

5. Vrea mai multa activitate sexuala. Insa daca tu il respingi in mod repetat pentru ca esti extenuata, fara chef sau cu dureri de cap, el isi va pastra propriile opinii si se va indeparta.

Sursa foto: theprayingwoman.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top