Connect with us

Revistateo.ro

barbat

Stiri

5 lucruri pe care orice bărbat le vrea de la o femeie

În ciuda percepţiei generale, nu frumuseţea se află în topul cerinţelor unui bărbat când vine vorba de partenera sa. Iată care sunt cele 5 lucruri pe care o femeie trebuie să le aibă pentru fi iubita sau soţia perfectă.

CITEŞTE ŞI: Când vei cunoaşte fericirea absolută, în funcţie de zodie

1. Încrederea în sine. Un bărbat îşi doreşte ca partenera sa să inspire încredere, să fie genul de persoană pe care te poţi baza, dar care în acelaşi timp se poate baza pe propriile puteri. Atenţie, a nu se confunda încrederea în sine cu narcisismul.

2. Să fie independentă. Nimeni nu-şi doreşte un partener care să fie tot timpul lipit de el (pentru asta sunt animalele de companie). Aşadar, dacă vrei să atragi un potenţial iubit / soţ, este indicat să fii cât mai independentă. Asta înseamnă să poţi merge singură la cumpărături, să poţi plăti o factură şi să ai propriul cerc de prieteni.

3. Să aibă bani (pentru ea). Orice bărbat detestă o femeie materialistă, care stă cu el doar pentru bani. Nu îţi cere nimeni să aduci doar tu salariul în casă, însă trebuie să existe un echilibru. Aşa poţi scăpa şi de certurile privind bugetul, principala cauză a divorţurilor.

4. Să aibă răbdare. O femeie ideală este cea care care este răbdădoare cu partenerul ei şi îi oferă libertate în momentele în care acesta are nevoie să iasă cu băieţii la o bere ori să meargă la un meci de fotbal. Dacă îl vei bate la cap şi-l vei stresa cu mesaje şi telefoane să nu te mire că într-o zi nu-ţi va mai răspunde deloc.

5. Să vină cu optimismul în relaţie. O femeie care vede doar răul în lucruri va fi una extrem de dificilă într-o relaţie. Un bărbat vrea lângă el o femeie optimistă, cu zâmbetul pe buze, care să ştie că ziua nu se încheie niciodată cu o ceartă.

Sursa foto computer-fixperts.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top