Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care nu le știai despre gene

Frumusete

5 lucruri pe care nu le știai despre gene

Probabil că petreci mult timp în fața oglinzii încercând să îți vopsești genele, să le întinzi și să le curbezi. Este ușor să uiți de faptul că ele nu sunt doar un accesoriu și că rolul lor principal este acela de a proteja ochii de praf, transpirație și soare. Iată câteva lucuri pe care cel mai probabil nu le știaiși care te vor ajuta să ai gene sănătoase și puternice!

1. Genele se schimbă odată cu înaintarea în vârstă. S-ar putea să observi anumite schimbări odată cu trecerea timpului. Genele nu vor mai fi atât de pline și de lungi, iar ăsta este un lucru natural. Pentru a te asigura că vei avea gene frumoase mult timp, încearcă să incluzi în dieta ta vitamine care ajută la creșterea părului, cum ar fi biotina.

2. Gene pot deveni prea lungi. Deși pare a fi visul oricărei femei, acest lucru poate fi dureros și incomod. Unii hormoni extrem de activi pot cauza o creștere bruscă și dureroasă a genelor. În acest caz trebuie să mergi la un specialist.

3. Ondulatoarele pot fractura genele. Ruperea de la jumătate a genelor este foarte frecventă la persoanele care folosesc ustensile pentru ondularea acestora. Fii foarte atentă când folosești ondulatorul pentru gene și ai grijă să nu fii prea agresivă. Nu trage și nu apăsa mult prea tare pe ondulator.

4. Genele false pot fi periculoase. Deși multe celebrități le recomandă, extensiile nu sunt atât de inofensive pe cât crezi. Adezivii folosiți pot irita zona ochilor, iar dacă nu sunt aplicate corect, există riscul de a îndepărta și genele naturale odată cu cele false. Cel mai indicat este să aplicați genele false la un salon specializat și tot acolo să le îndepărtați.

3 TRUCURI pentru gene mai lungi

Privirea este de neuitat, asa ca tu trebuie sa ai grija ca aceasta sa fie bine conturata si definita. Daca nu esti posesoarea unor gene lungi si dese, iti punem la dispozitie 3 trucuri care te vor ajuta sa creezi efectul de gene mai lungi, iar privirea ta nu va fi uitata prea curand.

1. Onduleaza genele!
Daca pana acum ti-a fost frica de clestele de gene, ei bine, trebuie sa stii ca a fost o teama nefondata! Nu exista riscul de a-ti rupe genele daca stii cum sa il folosesti. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi clestele cat mai aproape de radacina genelor, sa apesi usor si sa aplici astfel presiune asupra genelor, cateva secunde. Muta cleste spre centrul pleoapei, apoi spre nas, pana cand iti curbezi toate genele. Nu trage de cleste decat dupa ce eliberezi genele din stransoare. Finalizeaza machiajul cu cateva straturi de rimel, dar nu exagera cantitatea. Poti folosi clestele de gene pe tot parcursul zilei cand simti ca genele isi pierd din volum.

2. Foloseste pudra
Bineinteles, acest produs cosmetic il folosesti cu precadere pe ten, dar sa stii ca te ajuta atunci cand vrei sa ai gene mai lungi. Cu ajutorul unui betisor de ureche, aplica pudra pe intreaga lungime a genelor, pana nu se mai vede culoarea naturala a acestora. Dupa ce termini acest proces, aplica mascara si vei observa ca genele tale vor parea mai dese.

3. Rimel, rimel, rimel
Atunci cand aplici acest produs cosmetic trebuie sa tii cont ca nu conteaza cu CAT rimel te dai, ci CUM te dai cu el. Pune periuta aproape de radacina genelor, apoi misc-o usor spre varfuri, in zig-zag. Cand ajungi la varfuri, este suficient sa aplici o miscare dreapta si precisa. Nu exagera atunci cand aplici rimel, deoarece risti sa iti incarci genele sau sa se lipeasca intre ele, ceea ce nu este deloc estetic. Vrei sa ai o privire de neuitat din motivele potrivite, nu din cauza unui accident cosmetic.

Nu uita sa te demachiezi in fiecare seara inainte de culcare, astfel genele tale vor fi sanatoase si vei evita ca acestea sa se rupa.

Mai stii si alte trucuri pentru a avea gene mai lungi? Spune-ne in comentarii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top