Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 lucruri pe care le riști dacă nu consumi fibre

5 lucruri pe care le riști dacă nu consumi fibre:

1. VEI AVEA O TENSIUNE ARTERIALĂ DEZECHILIBRATĂ
Consumul de dulciuri și alimente extrem de sărate, sucuri acidulate și fructuoză vor face ca tensiunea ta arterială sa urce și să coboare într-un ritm alert. Consumul de fibre îți echilibrează tensiunea, ținând la depărtare în acest mod problemele legate de inimă și prevenind instalarea bolilor cardiovasculare.

2. AI ȘANSE CRESCUTE SĂ FACI ACCIDENT CARDIOVASCULAR
Întrucât fibrele lipsesc din dieta ta, îți crești singură șansele la moarte. Fibrele scad colesterolul din sânge, acesta fiind cel mai întemeiat motiv pentru care e bine să le introduci în dieta ta cât mai repede cu putință.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE HEMOROIZI NATURAL
3. FACI DIABET
Dacă vei consuma doar un anumit tip de aliment, precum cele cu conținut zaharos ridicat, și vei lăsa deoparte fibrele, riști să faci diabet. Consumând biscuiți cu cereale integrale vei reuși să ai un control mai bun asupra greutății tale destul de fluctuante dacă mănânci fast-food și alimente cu mult zahăr.

4. RIȘTI SĂ FACI CANCER LA COLON
Consumul de fibre ajută la eliminarea reziduurilor alimentare din colon, acesta fiind un alt raționament pentru care nu pot lipsi din hrana ta zilnică. Acumularea reziduurilor alimentare în colon duc la formarea cancerului de colon.

5. NICIODATĂ NU VEI FI SĂTULĂ, ORICÂT DE MULT AI MÂNCA
Încearcă să mănânci un pachet de biscuiți cu cereale integrale sau batoane fitness la prânz pentru a-ți potoli pofta de mâncarea și vei vedea că senzația de foame va dispărea. Poți include fibre și la masa de seară, alături de o salată de vară cu ulei de măsline extravirgin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top