Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

5 lucruri pe care le poți face de Paște pe Valea Prahovei, în acest an

5 lucruri pe care le poți face de Paște pe Valea Prahovei, în acest an:

1. MESE TRADIȚIONALE ȘI MUZICĂ
Nici anul acesta nu lipsesc bucatele specifice Paștelui, astfel că hotelierii și cei care dețin pensiuni în Sinaia vin cu oferte unice. La unul din hotelurile din Sinaia, turiștii vor fi așteptați cu un concert susținut de Nico și Aurel Moldoveanu. La un hotel de trei stele din Sinaia, pachetul turistic de Paște ajunge la 900 lei pentru 2 persoane, cuprinzând trei nopți (primele trei zile de Paște, începând cu Ajunul).

CITEȘTE ȘI: CUM VA FI VREMEA DE PAȘTI?

2. CADOURI DE LA IEPURAȘ
Iepurașul de Paște nu îi va uita pe micuți și va fi prezent cu cadouri în toate stațiunile de pe Valea Prahovei, la majoritatea hotelurilor, pensiunilor și restaurantelor. Cei mici vor avea propriul lor cinema, timp în care părinții lor vor putea să se răsfețe la spa.

3. PAȘTELE, LA MĂNĂSTIRE
Hotelurile de cinci stele din Azuga și Predeal vin cu o ofertă unică: transport pentru noaptea de Înviere la Mănăstirea Sfântul Nicolae din Predeal. Pachetul turistic pentru două persoană oscilează între 497 euro și 740 (în funcție de oferta turistică aleasă) și include transportul la mănăstire, un coș cu bucate tradiționale pascale și acces la centrele spa din complexurile turistice și sala de fitness.

4. CEA MAI IEFTINĂ CAZARE
De Paște poți petrece cea mai ieftină vacanță din an, dacă alegi să te cazezi la Bușteni. O noapte aici va costa între 25 lei pe persoană și 120 lei.

5. PLIMBARE CU TELEGONDOLA
Dacă vrei să respiri aer curat de munte și să vezi văile și pădurile de sus, nu uita de Telegondola Sinaia și Telescaunul Soarelui. De Paște vor exista o serie de oferte și concursuri pentru turiștii pasionați de senzații tari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top