Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care femeile nu le vor recunoaște NICIODATĂ despre ele

Stil de viata

5 lucruri pe care femeile nu le vor recunoaște NICIODATĂ despre ele

Ce femeie nu a văzut niciodată un film romantic pentru care a vărsat multe lacrimi? Ce femeie nu s-a simțit vreodată, în adolescență sau chiar și la maturitate, vreo divă pop și a exersat pe scenă doar pentru ea în fața oglinzii? Dacă le vei întreba pe femei dacă au făcut asta vor spune categoric: NUUU, când de fapt sunt lucruri absolut normale care se întâmplă la toate femeile. Descoperă 5 lucruri pe care femeile nu le vor recunoaște niciodată despre ele.

FEMEILE VORBESC DESPRE BĂRBAȚI PENTRU CĂ ÎI ADORĂ!
Femeile nu le bârfesc doar pe femei atunci când vine vorba de aspectul fizic, coafură sau hainele pe care le poartă. Și bărbații intră în gura slobodă a femeilor, însă când vine vorba de bărbați, acestea le acordă mai multă clemență tocmai pentru că sunt bărbați.

CITEȘTE ȘI: LUCRURI PE CARE FEMEILE NU LE VOR ÎNȚELEGE NICIODATĂ LA UN BĂRBAT

FEMEILE SPUN NU CÂND DE FAPT E UN VIRULENT DA!
De multe ori, femeile mor de ciudă pentru că orgoliul nu le lasă să spună da, atunci când ele de fapt spun nu pentru a se proteja. De exemplu: multe femei spun NU atunci când un bărbat le invită la el acasă, când de fapt ard de nerăbdare să petreacă câteva clipe cu el.

FEMEILE ZÂMBESC CÂND SUNT NERVOASE
Nu te lua niciodată după zâmbetul unei femei. Aceasta ar putea ascunde multe sub fața ei călduroasă. Unele femei, din cauza nervilor, ajung să râdă isteric sau să zâmbească pentru ca cei din jur să creadă că totul este în regulă și nu li se întâmplă nimic. Femeile știu să joace foarte bine cartea independenței.

FEMEILE SUNT NIȘTE ARTISTE!
Cântă, dansează și în general au o imaginație atât de bogată încât sunt și ele surprinse uneori de ceea ce le trece prin cap. Atunci când se află la duș, adevăratele regine ale muzicii pop sunt toate femeile din lume.

FEMEILE ȘTIU SĂ SE DISTREZE ȘI SINGURE!
E un mit acela că femeile au nevoie mereu de companie. Chiar ele neagă asta pentru că societatea nu este foarte deschisă atunci când se abordează teme atât de normale precum masturbarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top