Connect with us

Revistateo.ro

relatie

Stiri

5 lucruri pe care doar OAMENII INTELIGENTI nu le fac intr-o RELATIE

Cu totii ne dorim sa fim iubiti si apreciati de partenerii de viata. Diferenta consta in faptul ca cei inteligenti stiu ca nu trebuie sa faca aceste 5 lucruri intr-o relatie.

1. Nu trebuie sa te porti ca si cum totul se invarte in jurul tau.

La fel cum azi esti fericit cu ceea ce ai, maine poti pierde totul. Diferenta dintre cele doua situatii consta in respectul pe care trebuie sa i-l oferi persoanei iubite si in dorinta constanta de a face ca persoana de langa tine sa fie fericita si mereu cu zambetul pe buze. Doar asa lucrurile pot evolua catre o relatie puternica, de-o viata.

2. Nu trebuie sa te lasi infuentat de trecut.

Cei inteligenti nu se vor lasa niciodata influentati de suferintele survenite in relatiile anterioare atunci cand incep o noua etapa alaturi de altcineva. Pana la urma orice om trebuie tratat prin prisma prezentului si nu prin cea a fostului / fostei. In plus, acestia vor iubi din nou fara teama ca ar putea fi parasiti pentru altcineva, ori ca iubirea se va risipi in cateva luni.

CITESTE SI: Iată care sunt semnele unei relaţii toxice

CITESTE SI: TOP 3 perechi de zodii care nu vor fi NICIODATA un CUPLU

3. Nu trebuie sa iti fie teama de singuratate.

Indiferent de cat de mult se iubesc doua persoane, atunci cand simt ca dorinta de a fi intr-o relatie dispare, acestea stiu cand sa se retraga. Astfel, oamenii inteligenti vor trece peste teama unei despartiri si nu vor mai reveni niciodata acolo unde nu s-au simtit apreciati la adevarata lor valoare.

4. Nu le vor pasa niciodata de ce cred ceilalti.

Oamenii stapani pe ei si pe fericirea lor stiu foarte bine ca nu trebuie sa faca ceva ce nu vor doar de dragul relatiei. Mai mult decat atat, acestia nu ii vor lasa pe cei din jur sa ii influenteze cu pareri spuse de multe ori din invidie.

5. Nu trebuie sa pierzi timpul aiurea.

Aceasta este o lectie importanta de viata pe care doar cei inteligenti au reusit sa o invete. Cu alte cuvinte, timpul este mult prea pretios pentru a te pierde intr-o relatie toxica, ce nu te face fericit.

Sursa foto profesionalx.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top