Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri extraordinare pe care să le faci pentru corpul tău

Stiri

5 lucruri extraordinare pe care să le faci pentru corpul tău

1. Evită să te gândești la antrenamentele fizice ca la un calvar. Ori de câte ori asociezi un antrenament cu un efort major, ai tendința de a te recompensa la final. Însă, dacă asociezi un antrenament cu un timp de calitate petrecut cu tine însuți, sau cu orice altceva ce îți face plăcere, nu vei mai avea aceleași tendințe. Ia sportul ca pe o provocare, bucură-te de faptul că ești capabil să faci ceva pentru corpul tău în timp ce altcineva și-ar dori, dar nu are șansa.

CITEȘTE ȘI: 5 METODE SIMPLE PRIN CARE ÎȚI PROTEJEZI PIELEA

2. Consumă ciocolată neagră. Ori de câte ori îți este poftă de ceva dulce sau te gândești cu jind la o ciocolată, alege ciocolata neagră, cu un conținut de cel puțin 70% cacao. Aceasta aduce numeroase beneficii organismului și este mult mai sănătoasă decât orice alt dulce din comerț. Conținutul ridicat de cacao indică faptul că acel pătrățel de ciocolată conține mai puțin zahăr.

3. Hrănește-ți pielea cu vitamina C. Vitamina C este unul dintre cei mai importanți antioxidanți car eprotejează organismul și te ajută să te menții tânără. Lipsa de vitamina C duce la distrugerea mai rapidă a țesutului elastic și a colagenului. Optează pentru creme de față care conțin acest antioxidant puternic și asigură-te că acestea sunt ambalate în recipiente care nu permit pătrunderea luminii.

4. Meditează. Să îți golești mintea pentru câteva minute este poate cel mai benefic lucru pe care îl poți face pentru tine. Deși cel mai probabil nu vei reuși să faci asta din prima, încearcă pentru început să te focusezi asupra unui cuvânt sau lucru care îți oferă o energie bună. Imaginează-ți un râu care curge lin sau un apus de soare. Oferă toată atenția acelei imagini și detașează-te de orice altceva. După câteva minute petrecute astfel te vei simți mult mai bine.

5. Consumă mai multe legume crude. Astfel te poți bucura de adevăratele beneficii ale acestora și nu alterezi cu nimic proprietățile extraordinare pe care le au. Suntem în sezonul salatelor, așa că nu ar trebui să fie prea dificil.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top