Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 indicii că e bun la pat

5 indicii că e bun la pat:

1. TE ASCULTĂ ÎN TIMP CE VORBEȘTE, SE POARTĂ CA UN GENTLEMAN

Bărbații care își întrerup des partenerele de discuție sunt un dezastru în pat! Și asta din două motive: 1. cu vorbăria au impresia că vor compensa performanțele din dormitor și 2. dorind să fie mereu în centrul atenției vor uita de iubita lor cu totul, chiar și când fac sex.

2. TE ATINGE GRIJULIU

Un bărbat adevărat este expert în atingeri suave. Te face să îl dorești doar printr-o simplă mângâiere sau o atingere. Dacă observi că se ”gudură” pe lângă tine semi-romantic semi-senzual, este clar că e un tip foarte bun la pat.

CITEȘTE ȘI: ELE SUNT CELE MAI SEXY FEMEI DIN LUME

3. NU SE LAUDĂ CU MĂRIMEA PENISULUI SĂU SAU EXPERIENȚELE SALE SEXUALE

Bărbații care tind să se laude în fața partenerelor au complexe uriașe și pot fi o surpriză neplăcută la pat. Un bărbat care este sigur pe sine nu simte nevoia să spună despre cât de bun e ci o demonstrează. Iar femeile vor vorbi despre acesta după ce s-au convins singure de ce e în stare.

4. NU ÎȚI SPUNE DIRECT CĂ VREA SEX

Bărbații care știu cum să cucerească nu vor spune niciodată „Haide să facem sex”, ci vor lua femeia pe ocolite, în mod inteligent. Bărbații inteligenți îți pot spune că te doresc din punct de vedere sexual cu o simplă privire sau făcând diferite legături între subiecte.

5. TE VA FACE SĂ TE SIMȚI LIBERĂ

Cel mai important lucru atunci când faci sex este să scapi de orice gânduri, complexe sau de senzația că ești sufocată și că participi la un test pe care dacă îl pici este grav. Bărbatul care te va face să te simți în largul tău, permițându-ți să te deschizi în fața lui în legătură cu aproape orice subiect este un cavaler și în dormitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top