Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 fructe pe care sa le pui in farfurie pentru o tonifiere garantata

Intr-o singura farfurie poti aduna toate elementele necesare unei tonifieri ca la carte. Si asta numai cu ajutorul fructelor. Iata ce fructe trebuie sa folosesti pentru o salata simplu de facut.

1. BANANE CU SCORTISOARA

Scortisoara distruge microbii si este recomandata mai ales persoanelor diabetice. Bananele, in schimb, contin vitamina B5, acid folic, magneziu si proteine – toate aceste elemente fiind necesare pentru o musculatura si un corp tonifiat.

CITESTE SI: 6 LEGUME SI FRUCTE PE CARE E BINE SA LE MANANCI CU TOT CU COAJA

2. COACAZE NEGRE

Daca vrei un plus de antioxidanti, adauga la feliutele de banane din farfurie, doi pumni de coacaze negre. Acestea au un continut bogat de flavonoizi, pectina, betacaroten si uleiuri volatile care ajuta la digestie.

3. MERE

Merele au un continut scazut de calorii (o ceasca de mere vine cu doar 112 calorii) si ofera protectie oaselor. Merele sunt recomandate mai ales pentru persoanele care fac frecvent sport si tin o dieta.

4. PERE

La fel ca si surorile lor, merele, perele au putine calorii si sunt bogate in o serie de vitamine precum vitamina C si vitamina K.

5. NECTARINE

Fructul care contine 90% apa poate fi introdus oricand in salata ta de vara. Gustoase si zemoase, nectarinele contin vitamina A si vitamina C, avand un efect revigorant si de stimulare a imunitatii. Cu ajutorul nectarinelor, tonifierea este garantata. Nectarinele sunt printre fructele tolerate foarte usor de sistemul digestiv, fapt pentru care nu vei avea probleme la consumul acestora.

Ia cate 100-120 de grame din fiecare fruct de mai sus si amesteca-le cu scortisoare intr-un bol. Daca vrei o bomba de antioxidanti, amesteca toate aceste fructe intr-un blender si vei avea cel mai gustos si sanatos suc de vara, pe care merita sa il bei dupa fiecare masa sau fiecare antrenament la sala de fitness.

Sursa foto: resimsi.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top