Connect with us

Revistateo.ro

5 condimente cu care poți slăbi

Stiri

5 condimente cu care poți slăbi

Orice femeie visează să slăbească fără mari bătăi de cap (și aici includem obositoarele și enervantele exerciții fizice sau fără a fi nevoite să treacă în sala de operație). 5 condimente pot fi soluția pentru a scăpa de kilogramele nedorite: scorțișoara, piperul negru, boabele de muștar, ceapa și ardeiul iute.

SCORȚIȘOARA
Scorțișoara este o adevărată comoară pentru femeile care vor să slăbească. Aceasta reduce colesterolul rău din sânge și stimulează rapid și eficient arderea grăsimilor. Poți consuma scorțișoara fără a o combina cu alte alimente: o lingură de scorțișoară pe zi înseamnă un pas în plus în procesul de slăbire. Nu depășiți această cantitate zilnică deoarece există efecte adverse: vă atacă ficatul.

CITEȘTE ȘI: CEAPA. PROPRIETĂȚI INIMAGINABILE

PIPERUL NEGRU
Stimulează tranzitul intestinal lent, îmbunătățind astfel digestia. Dacă introduci piper negru în mâncare (mai ales în supe) șansa să dai kilogramele în plus jos cresc cu 8%, potrivit nutriționiștilor. Evitați piperul praf care stă de mai mult timp în solniță sau pungă, acesta își pierde din proprietăți.

ARDEIUL IUTE
Alături de chili sau wassabi, și acesta ajută în procesul arderii grăsimilor. Acest condiment produce endorfina și adrenalina în corpul nostru, rata arderii grăsimilor crescând cu 25%.

BOABELE DE MUȘTAR
Când vorbim despre condimente care te ajută să slăbești, nu putem uita de boabele de muștar. Consumate periodic, arderile de grăsimi cresc cu 15%, iar acest efect începe să se vadă la câteva ore după ce ai luat deja masa. Muștarul din comerț poate fi consumat cu încredere deoarece este sărac în kilocalorii, și, foarte important, nu conține colesterol ci doar grăsime vegetală.

CEAPA
Ceapa este cu siguranță unul dintre cele mai bune alimente care detoxifiază organismul și ne scapă de colăcei. Și asta pentru că distruge grăsimile din mâncare și ajută organismul să înlăture surplusul de lichide. Pentru ca efectul să fie scontat, adăugați ceapa ca atare în mâncare, fără a o căli, sau înăbușiți-o foarte puțin în apă. Nu prăjiți ceapa dacă doriți să slăbiți, creează indigestie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top