Connect with us

Revistateo.ro

5 alimente pe care un nutritionist nu le-ar manca niciodata

Sanatate

5 alimente pe care un nutritionist nu le-ar manca niciodata

Desi par sanatoase, unele alimente nu ar fi consumate niciodata de un nutritionist. Iata cateva care se numara printre acestea!

Se pare ca nu doar dulciurile si mancarea de tip junk food sunt nesanatoase. Exista anumite produse care nu ar trebui mancate, desi par a fi ideale pentru persoanele care isi doresc sa aiba un stil de viata sanatos. Ar trebui sa ai mult mai multa grija la ceea ce mananci, spun specialistii in domeniu. Iata 5 alimente pe care nutritionistii nu le recomanda sub nicio forma!

1. Supele la conserva. Pare simplu sa servesti o supa la conserva atunci cand iei pranzul la birou. Desigur, faci asta pentru ca nu vrei sa mananci fast food, insa decizia ta nu este cea mai buna. Aceste supe contin o multime de conservanti care dauneaza organismului uman si in plus nu se pot compara cu o supa proaspata. Incearca sa le eviti!

CITESTE SI: DIETA CU AVOCADO. 3 RETETE CARE TE AJUTA SA SLABESTI 5 KILOGRAME IN DOUA SAPTAMANI

CITESTE SI: PRAJITURA REGINA

2. Smoothie-urile. Desi par a fi ideale pentru micul dejun sau gustari, nutritionistii spun ca aceste bauturi contin foarte mult zahar si nu sunt deloc recomandate celor care vor sa aiba grija de sanatate. Poti lua cateva kilograme bune in plus daca bei in fiecare zi smoothie de fructe. Incearca sa inlocuieste fructele foarte dulci cu telina sau verdeata.

3. Paste si orez. Desi sunt foarte delicioase, aceste doua alimente contin multi carbohidrati si nu te ajuta atunci cand tii dieta. Incearca sa renunti la ele sau sa le consumi cat mai rar.

4. Ciocolata alba. E foarte gustoasa, insa specialistii nu o recomanda sub nicio forma. Nu numai ca nu contine cacao, un ingredient care are multe beneficii asupra organismului, ci are si foarte mult zahar.

5. Bauturile carbogazoase. Cred ca stiai deja ca acestea nu trebuie sa fie in incluse in dieta zilnica, insa este bine sa iti reamintim asta. Sunt extrem de nocive si nu te ajuta cu nimic!

Sursa foto: najaficosmetics.blog.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top