Connect with us

Revistateo.ro

Nutriționistul Cristian Mărgărit a explicat motivul pentru care a decis să renunțe la consumul acestui tip de carne.

Sanatate

Nutriționistul Cristian Mărgărit: „Regret enorm că am mâncat acest tip de carne!” Explicație alarmantă

Nutriționistul Cristian Mărgărit a afirmat că regretă că a mâncat un anumit tip de carne. Explicația lui este alarmantă.

Cristian Mărgărit: „Aceste alimente sunt nocive”

„Unul dintre nenumaratele efecte ale ignorantei cumparatorului si legislatiei facuta pentru producatori. Eu nu cred in teoria „altfel nu avem cum sa hranim planeta”. In timp ce sunt alocate fonduri enorme in directii neproductive, zace pamantul nelucrat si se arunca aproape jumatate din mancare… cred ca se poate si fara sa mancam pui „injectati”.

Intre noi fie vorba, nu injecteaza nimeni zeci de mii de pui, ci li se pun in mancare acei aditivi (inclusiv hormoni- androgeni, estrogeni, progestageni), pe langa faptul ca animalele sunt selectate si incrucisate de zeci de ani pentru o crestere mai rapida sau alte caracteristici comerciale.

Explicația lui este îngrijorătoare pentru sănătate.

Antibioticele nu afecteaza doar speciile direct vizate (animalul crescut pentru care si omul care o consuma) ci si alte specii. (…) Personal am renuntat la consumul de carne de pui industrial cu multi ani in urma.

Nefiind un fan al carnii, mancasem foarte multa carne de pui in prostia mea, urmand sfaturile de tip „piept de pui cu orez” pentru cresterea in masa musculara. O eroare pe care o regret, asa cum regret ca am mancat margarina, paine si branza in cantitati industriale, pana sa aflu si apoi sa accept ca sunt nocive pentru sanatate”, a scris Cristian Mărgărit pe blogul său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top