Connect with us

Revistateo.ro

5 activități de cuplu care vă scot din minți de Paște

Stiri

5 activități de cuplu care vă scot din minți de Paște

5 activități de cuplu care vă scot din minți de Paște:

Cumpărăturile de alimente. este imposibil să mergeți la supermarket și să nu existe motive de ceartă. El vrea miel, tu vrei curcan, vinul roșu din Argentina nu se potrivește cu gusturile tale, el se grăbește să ajungă la casă, tu parcă ai mai zăbovi printre raioane… Orice ai face, cumpărăturile pentru masa de Paști vor fi mereu o activitate stresantă. Să nu mai vorbim de cozile de la casa de marcat.

CITEȘTE ȘI: Umbrelă de soare sau de ploaie? Vezi cum va fi vremea de Paști!

Cumpărăturile de cadouri. Când vine vorba de cadouri, neînțelegerile sunt și mai mari. El vrea o eșarfă scumpă pentru mama, tu te miri că nu a cheltuit niciodată atâția bani pentru cadourile tale. Dacă vrei să-ți iei și tu ceva, îți va spune că nu sunt bani și pentru „mofturile” tale…

Tăiatul mielului. Dacă mergeți la țară, sigur părinții lui te vor pune la o activitate nu tocmai plăcută, ca de exemplu curățatul mațelor de oaie, sau gătitul drobului. Să nu mai spunem de vopsitul ouălor, care îți vor lăsa pete roșii pe mâini câteva zile. Toate astea se vor petrece în timp ce al tău soț va cinsti câteva pahare alături de restul bărbaților din casă. Până la urmă, ce să facă ei în bucătărie?

Curăţenia de Paște. O curățenie fără scandal nu se poate la voi la în familie. În cazul în care nu vă luați la ceartă atunci când vă distribuiți sarcinile, atunci sunteți cel mai compatibil cuplu văzut vreodată. Cu toate astea, șansele ca el să dispară pe motiv că are o urgență la locul de muncă sunt destul de mari, așa că este indicat să aveți și un plan de rezervă, adică o prietenă care să nu vă lase la greu.

Sunatul rudelor. Cheful de sărbători vi-l poate strica și contactatul celor dragi, care se află la distanțe mari, pentru a le ura toate cele de bine. Chiar dacă este o formalitate, ea trebuie dusă până la capăt, nu care cumva să vă treziți că rudele s-au supărat pe voi pe motiv că le-ați uitat fix în ziua de Paște.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top