Connect with us

Revistateo.ro

4 zodii dispuse să înșele oricând

Stiri

4 zodii dispuse să înșele oricând

4 zodii dispuse să înșele oricând:

Berbec. Acest nativ ajunge să-și înșele partenerul atunci când vede că pasiunea s-a epuizat și nu mai este nimic de făcut pentru a reaprinde flacăra din dormitor. Pentru că energia lor este debordantă, de cele mai multe ori aceasta nu se transmite și celui de lângă el, motiv pentru care nu va refuza o aventură de-o noapte, care să-i satisfacă poftele trupești. Încearcă să te ridici la nivelul așteptărilor acestui nativ, căci altfel va găsi pe altcineva.

CITEȘTE ȘI: Cum iubesc zodiile?

Pești. Partenerul din zodia Pești este și el pe lista neagră a celor care sunt dispuși să-și înșele iubitul / iubita dacă ar avea ocazia. Dacă va călca strâmb, acesta va pune totul pe seama destinului și prins în fața faptului împlinit, acesta îți va arunca o replică de genul „ispita m-a îndemnat să fac asta”, sau și mai sec „așa a fost să fie, ce vrei”?

Scorpion. De obicei, acești nativi sunt foarte loiali și nu obișnuiesc să înșele. Cu toate acestea, atunci când văd că nu li se acordă suficientă atenție, ori nu mai au parte de acțiune în dormitor, se vor reorienta. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, au nevoie de un partener vigilent, care să le anticipeze nevoile și să-i facă mereu să interacționeze.

Leu. Acești nativi au un comportament asemănător Berbecilor, motiv pentru care sunt dependenți de afecțiunea partenerului. Ca orice Leu, vor să fie mereu în centrul atenției, iar dacă văd că au fost trecuți pe locul doi, vor găsi alți „slujitori”, care să-i venereze și să le satisfacă orice capriciu. Complimentele multe și dese, cheia marilor relații cu un nativ din zodia Leu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top