Connect with us

Revistateo.ro

4 treburi casnice care te pot ucide

Stil de viata

4 treburi casnice care te pot ucide

Stiai ca anumite treburi casnice iti pot veni de hac asa cum nu te astepti? Vezi ce trebuie sa eviti!

Cu siguranta vezi mereu oameni pe strada vorbind la telefon, cu castile in urechi sau trimitand mesaje in timp ce trec strada. Astfel de obiceiuri pot fi fatale, insa anumite activitati aparent banale pot fi periculoase si facute in casa.

Conform unui studiu publicat in Injury Prevention, anumite treburi casnice pot avea efecte mortale. Atentia pe care o acordam tehnologiei in timp ce facem treaba prin casa poate duce la un final neasteptat, spun cercetatorii.

Cum elimini zgarieturile de pe aragaz cu un obiect folosit de zugravi

Cum poti sa faci curatenie cu ceai

Selfie-urile

In cateva secunde in care iti faci selfie in bucatarie langa cratita, uleiul poate tasni si iti poate afecta vederea. Nu te distra atunci cand te apuci de lucruri serioase pentru ca s-ar putea sa iti fie fatal. De asemenea, evita sa iti faci selfie la dus ori in cada, mai ales daca ai un prelungitor aproape.

Prea multe plante in apartament

Plantele sunt bune la casa omului pentru ca oxigeneaza aerul din casa, insa nu iti transforma apartamentul intr-o jungla. Unele plante pot fi toxice pentru mediul inconjurator din cauza polenului pe care il inhalezi fara sa iti dai seama. Copiii si animalele de companie pot fi cele mai afectate de polen!

Bilele de naftalina

Mare grija la utilizarea naftalinei pentru reimprospatarea hainelor tale. Unele bile de naftalina contin naftalen, o substanta cu potential cancerigen.

Curatarea baii

Atunci cand te apuci de facut curatenie in baie, ai grija la felul in care cureti mucegaiul de pe pereti. Foloseste manusi si masca de protectie deoarece toxinele si ciupercile acumulate in mediu racoros pot termina cu respiratia ta. Mucegaiul poate avea efecte mortale asupra astmaticilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top