Connect with us

Revistateo.ro

Doctorul Paul DePompo a identificat 4 tipuri de barbati care le fac pe femei sa sufere. Afla care sunt ei si cum ii recunosti.

Cuplu

4 tipuri de barbati care te fac sa suferi

Potrivit studiilor, exista 4 tipuri de barbati care te fac sa suferi. Afla care sunt acestia. Recunoaste-i si nu intra intr-o reltie cu acestia , pentru ca deznodamantul nu va fi unul fericit. Doctorul Paul DePompo a identificat aceste tipuri de barbati in urma unui studiu.

4 tipuri de barbati care te vor face sa suferi

1. Barbatul fermecator. Acesta este barbatul caruia nu ii rezista nicio femeie. Are mai multe calitati. Printre ele se numara inteligenta si simtul umorului. In legatura cu acest tip, doctorul Paul DePompo spune: „Crezand ca poate avea ceea ce isi doreste, vede aventurile precum o recompensa pentru persoana speciala care el este. A accepta ceva mai putin decat ceea ce vrea il va face sa se simta ca un prost. Se poate comporta bine intr-o casnicie, insa va crede in continuare ca trebuie sa-si exersese dexteritatea in materie de sex. Cucerindu-te pe tine isi demonstreaza ca inca poate face asta”.

Cum recunosti acest tip de barbat? Doctorul Paul DePompo spune ca barbatul fermecator va fi empatic, mai ales cand te va supara. Astfel, iti va fi usor sa treci peste ceea ce ti-a facut. In plus, atunci cand se confrunta cu anumite probleme, va arunca vina pe altcineva.

2. Barbatul singuratic. Doctorul Paul DePompo spune despre acesta: „Singuraticul are un trecut in care i-a pus mereu pe ceilalti pe primul loc, iar acum are nevoie de aprecierea pe care, probabil, nu a primit-o niciodata. Cu toate ca este constient de avantajele si dezavantajele casniciei, este mult mai determinat sa creeze o conexiune cu tine”.

Cum recunosti acest barbat? Acesta are tendinta de a munci mult pentru a le face altora pe plac. Isi doreste sa fie simpatizat de ceilalti.

Barbatul pregatit este unul dintre cei care te-ar putea face sa suferi

3. Barbatul caruia ii lipseste ceva. „Cu toate ca el si sotia lui ar putea fi prieteni buni, trece printr-o criza a stimei de sine in privinta sexului si crede ca o aventura cu tine este cheia spre fericire. Are fantezii pe care nu i le poate impartasi sotiei pentru ca nu se deschide in privinta asta”, spune doctorul Paul DePompo.

Cum recunosti acest barbat? Flirteaza cu tine si vorbeste despre sex, de cele mai multe ori facand glume. Va incerca sa diminueze importanta sexului, ajungand chiar sa ii spuna sotiei sale ca nu ii place acest lucru.

4. Barbatul pregatit. „Si-a pierdut speranta si nu se asteapta ca sentimentele de iubire sa se reintoarca. Chiar daca acestea se pot reaprinde, el nu le va da atentie”, spune doctorul Paul DePompo.

Cum recunosti acest barbat? Va vorbi despre planurile sale cu oamenii care ii sunt apropiati si in care are incredere. Vrea sa isi puna in ordine viata si sentimentele.

Articole pe aceeasi tema:

9 semne ca ti-ai ales partenerul perfect

Semne care iti arata ca nu mai este interesat de tine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top