Connect with us

Revistateo.ro

toxic

Inedit

4 semne că partenerul tău este toxic

Nu de puţine ori auzim femei care se plâng de faptul că se află într-o relaţie ce le face mai mult rău decât bine. Iată cum realizezi că partenerul tău nu este de tine.

CITEŞTE ŞI: Urmează aceşti paşi dacă vrei să scapi de un DOMINATOR EMOŢIONAL

Te simţi mereu încărcată negativ. Unele femei ajung să realizeze că partenerul lor este toxic atunci când atingerile sau partidele de amor sunt scurtcircuitate, adică au acea senzaţie că au fost atinse de curent electric. În cazuri mai banale, partenerii toxici te vor face să te simţi ca pe ace, mai ales în propria locuinţă, acolo unde domneşte mereu o atmosferă tensionată.

Nu te lasă să te simți bine. În caz că partenerul tău începe să te critice pentru obiceiuri care ţie ţi se par obişnuite, clar ceva este în neregulă cu el. Dacă nu-i convine că mancarea nu are sare, chiar dacă el nu mănâncă sărat, ori de ce i-ai spălat pantalonii, când el ţi-a cerut asta acum 5 minute, e clar că nu te merită şi nu-ţi acordă suficientă atenţie. Nu ai voie să te distrezi, râzi prea tare, ori fericirea ta îl incomodează? Dacă cel puţin unul dintre aceste lucruri ţi-a fost reproşat de partener, e clar că este toxic pentru tine.

Toxic în adevăratul sens al cuvântului. Deochiul este doar un lucru ce ţi se poate întâmpla în prezenţa partenerului. Sunt cazuri când s-a observat cum unor parteneri le era rău fizic atunci când se aflau în preajma partenerilor, iar după ce s-au despărţit, aceste probleme au dispărut ca prin minune.

Seamănă foarte mult cu un părinte. Teoria cum că suntem în căutare de parteneri asemănători părinţilor a fost intens discutată şi s-a demonstrat chiar că multe persoane caută în relaţiile adulte abuzutrile din copilărie. Cu alte cuvinte, căutăm singuri răul, lucru toxic pentru noi.

Sursa foto lindadominiquegrosvenor.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top