Connect with us

Revistateo.ro

4 semne ca ai avut o viata anterioara

Stiri

4 semne ca ai avut o viata anterioara

Vrei sa stii daca ai avut o viata anterioara? Iata 4 semne care iti indica acest lucru!

Te-ai intrebat vreodata de ce ai frica de inaltimi sau de ce, atunci cand te uiti in ochii unui strain, simti un sentiment ciudat? Vei gasi raspunsurile in randurile urmatoare daca citesti cu atentie. Iata cum iti dai seama ca ai avut o viata anterioara!

1. Ai un sentiment ciudat, familiar, cand mergi in unele locuri sau vezi anumite persoane. Doctorul Brian Wess este de parere ca prin regresia intr-o viata anterioara iti poti vindeca trupul, sufletul si mintea, in viata de acum. Tot el spune ca unul dintre primele semne ca ai avut o alta viata inainte de aceasta este sentimenteul de deja-vu. Il poti avea cand mergi in anumite locuri in care nu ai mai fost sau cand intalnesti oameni noi. Exista unele persoane care au sentimente de deja-vu in orice moment al zilei, chiar daca se afla in propria casa.

CITESTE SI: CE SPUNE DESPRE TINE CULOAREA CARE ITI DISPLACE

CITESTE SI: CE SEMNIFICA FIECARE LINIE DIN PALMA

2. Visele tale sunt extrem de reale. Daca ai vise extrem de bine detaliate, care te fac sa simti ca esti in realitate, este foarte posibil ca ele sa provina dintr-o alta viata. Practic, acestea pot fi amintiri din vietile anterioare si pot contine mesaje sau simboluri pe care le vei descifra cand te trezesti.

3. Te simti atras de anumite persoane, locuri sau activitati. Talente, abilitatile, lucrurile care ne plac sau cele care ne displac pot proveni, de asemenea, din viata anterioara. Este posibil sa te simti atras de oameni din viata ta mai mult decat ar trebui, sau ai putea invata o limba straina mult mai repede decat in mod normal.

4. Ai un suflet pereche. Sufletul pereche nu este neaparat persoana iubita. Poate fi un prieten, o ruda, sau un om pe care abia l-ai cunoscut. Relatiile se schimba de la o viata la alta, insa sufletele raman aceleasi, conform spuselor doctorului Brian Wess. Spre exemplu, sora ta se poate reincarna in copilul tau. Nimic nu este intamplator.

Sursa foto: julianoecheverri.com

2 Comments

2 Comments

  1. pandorum

    2016-04-01T22:09:41+03:00 at 2016-04-01T22:09:41+03:00

    vieti anterioare ……………………..bulshett.!!!!!! sunt numai porcarii……..sicare ar fi procesul tehnologic ,dupa moarte sufletul migreaza , sau cum?????

  2. mely

    2016-04-02T16:30:42+03:00 at 2016-04-02T16:30:42+03:00

    nici nu am sora :):)))))))))))))) porcarie mare de la niste oameni nebuni, visatori. poate ca au si prieteni imaginari.cand am murit ne poate sufla si in cur , nu ne mai intoarcem niciodata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top