Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 rețete homemade pentru arderea grăsimii de pe abdomen

4 rețete homemade pentru arderea grăsimii de pe abdomen:

1. SUC DE ROȘII
Stoarce câteva roșii proaspete și bea cu încredere sucul oferit de acestea. Ajută la circulația sângelui și poate fi o soluție ideală pentru indigestie. Împiedică depunerea grăsimilor pe abdomen datorită proprietăților sale curative. Roșiile elimină intestinul de reziduuri și oferă doza zilnică necesară de vitamina C.

CITEȘTE ȘI: CE CURĂ DE SLĂBIT PROPUNE MIHAELA BILIC, ATUNCI CÂND NIMIC NU TE MAI AJUTĂ SĂ SCAPI DE KILOGRAMELE ÎN PLUS
2. GHIMBIR + MIERE + PIPER
Adaugă în ceaiul de ghimbir (un ceai detoxifiant, deci bun în curele de slăbire) o lingură de miere și 2 lingurițe de piper boabe. Lasă piperul în ceaiul fierbinte până se descompune sau încearcă să-l spargi tu cu lingurița după aceea.

3. MENTĂ + MIELE + PIPER
Aceeași rețetă de mai sus este valabilă și pentru ceaiul de mentă. Acest ceai reduce balonarea și previne riscul ca pe abdomenul tăi să se depună straturile de grăsime nedorite. Menta este indicată în o serie de boli digestive precum diareea sau constipația. De asemenea, această plantă aromată combate grețurile și are proprietăți antifermentative și dezinfectante.

4. OȚET DE MERE
Înainte de mișcare este bine să iei două-trei lingurițe de oțet de mere. Acest oțet te ajută să îți prelungești senzația de sațietate, prevenind astfel pofta de alimente care te pot îngrășa. Oțetul de mere accelerează buna funcționare a metabolismului tău.

Toate aceste rețete de mai sus trebuie aplicate numai în cazul în care sunt completate cu o dietă sănătoasă, bogată în fibre și proteine, și cu mult sport. Nu lua niciodată pe stomacul gol oțet de mere, ci numai înainte de mișcare, după ce ai mâncat. Ceaiurile pot fi băute pe stomacul gol, mai ales în zilele în care urmezi programul de detoxifiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top