Connect with us

Revistateo.ro

4 lucruri pe care partenerul nu ți le-ar spune în veci

Stiri

4 lucruri pe care partenerul nu ți le-ar spune în veci

4 lucruri pe care partenerul nu ți le-ar spune în veci:

Numărul partenerelor. De fiecare dată când l-ai întrebat cu câte femei a fost, fie a evitat subiectul, fie ți-a răspuns diferit. Este și normal, având în vedere că bărbații se tem de această întrebare din două motive. Dacă îți va spune un număr prea mare, vei crede despre el că este un afemeiat și că e doar o chestie de timp până va ajunge în dormitorul celei mai bune prietene ale tale. Dacă, dimpotrivă, îți va spune că ești prima sau a doua femeie din viața lui, îi va fi frică să nu-l crezi un amator, care nu a fost atât de stabil emoțional încât să fie implicat în relații serioase. Drept urmare, atâta timp cât lucrurile merg bine, nu insista prea mult pe acest subiect, mai ales dacă și tu ai micile tale secrete.

CITEȘTE ȘI: 5 tipuri de femei care dezamăgesc bărbații

Se uită după alte femei. Ce surpriza! Cine a mai pomenit ca un bărbat, în timp ce este de mână pe stradă cu iubita lui, să se uite după alte femei? Chiar dacă va întoarce capul după ele, asta nu înseamnă că este gata să renunțe la relația cu tine doar pentru a se duce la o străină să o invite în patul lui. Încearcă să treci repede peste astfel de momente de gelozie și poți chiar să mergi la „vânătoare” cu iubitul tău. Te va adora atunci când veți începe amândoi să comentați despre alte femei care trec prin câmpul vostru vizual, iar el va știi că nu-i porți pică pentru păcatul de a se auita după altele.

Păstrează legătura cu fostele partenere. În timp ce el este la duș, primește un mesaj pe telefon, iar cum curiozitatea te macină, te uiți să vezi de la cine este. Realizezi că este o fostă de-a lui, iar de atunci încep să-ți apară diverse scenarii: că te înșeală, că te va părăsi, că ea îl vrea înapoi. Surprinzător, dar este perfect normal ca doi foști parteneri să păstreze legăura și chiar să fie prieteni, asta dacă sunt amândoi capabili de o astfel de relație. Drept urmare, nu ar trebui să te îngrijorezi prea mult. Încearcă mai degrabă să discuți cu el despre asta, pe un ton calm, care să nu-i dea de bănuit că ai vrea să sari la gâtul lui (și nu pentru a-l săruta).

Și bărbații plâng. Un lucru pe care nu ar vrea să-l vezi în veci la el este atunci când e supărat sau nervos. În general, bărbații se feresc de partenerele lor atunci când sunt afectați emoțional de un lucru. Încearcă să-i explici că o viață de cuplu presupune comunicare, mai ales în momentele dificile. Până la urmă, dacă tu nu ești acolo să-i oferi suport emoțional, cine o va face?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top