Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 femei cu care bărbații nu vor face sex, dacă le văd online

4 femei cu care bărbații nu vor face sex, dacă le văd online:

1. FEMEIA CARE CORECTEAZĂ TOT ȘI COMENTEAZĂ PESTE TOT
Intelectuala de serviciu nu îl impresionează pe niciun bărbat. Acesta își imaginează o partidă de sex destul de dificil cu o femeie care are tendința de a se afla mereu în treabă și a-și etala cărțile citite ori revoltele politice recurente.

CITEȘTE ȘI: SEXUL INTENS SAU DE ORICE FEL? VEZI CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!
2. FEMEIA-CLIȘEU
Dacă la descrierea unei doamne pe un site de matrimoniale scrie lucruri banale de tipul: „Îmi plac aventurile” însă nu menționează niciuna, acel bărbat va da click la pagina următoare. Bărbații vor lucruri clare de la femei și au nevoie să știe de la bun început ce condiții se impun pentru o partidă de sex, de ambele părți.

3. FEMEIA VULGARĂ
S-ar putea să crezi că dacă pui o poză cu tine în costum de baie pe Facebook, i-ai cucerit pe toți. Nu este chiar așa. Bărbații țin mai mult la imaginea lor decât femeile iar dacă cercul lor de prieteni află că noua lor iubită pozează excesiv de sexy pe Internet, s-ar putea să fie rușinat de acele observații.

4. FEMEIA – PHOTOSHOP
Nu îți modifica prea mult fotografia de profil sau cele pe care le postezi pe Instagram. Bărbații vor avea un șoc când vor vedea cum arăți în realitate, moment în care nici nu mai poate fi vorba despre sex. Se știe că orice bărbat caută o femeie cât mai naturală, fără prea mult machiaj sau editare a fotografiilor în programe speciale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top