Connect with us

Revistateo.ro

3 zodii care se dezbracă de inhibiţii în pat

Stiri

3 zodii care se dezbracă de inhibiţii în pat

3 zodii care se dezbracă de inhibiţii în pat:

SCORPION. Nu degeaba este considerat regele sexului. O noapte de amor cu acest nativ ste o experienţă pe care oricine trebuie s-o încerce, întrucât plăcerea depăşeşte planul fizic. Pe lângă faptul că au un apetit sexual ieşit din comun, se spune despre Scorpioni că au o rezistenţă la pat extraordinară. Femeia Scorpion este una care-şi exprimă sexualitate într-un mod aparte, fiind de altfel şi extrem de misterioasă. Bărbatul Scorpion este neînfricat, ambiţios şi independent. Drept urmare, din moment ce ai avut parte de o noapte nebună cu acest nativ, oricine altcineva va trece pe locul doi.

RECOMANDARE: Testul care decide viitorul tau amoros in 2015!

SăGETATOR. Aceşti nativi sunt foarte buni la pat şi fac totul fără inhibiţii. Singura lor „problemă” este faptul că nu prea se implică emoţional, astfel că preferă relaţiile pasagere, de scurtă durată. Dacă ţi-ai propus, aşadar, să ai parte de o aventură de noapte, alege-ţi partenerul şi după zodie. Jucăuş de fel, Săgeăttorul flirtează mereu şi niciodată nu vei câştiga lupta seducţiei cu acest nativ. Femeia Scorpion nu va rata niciodată ţinta, ştiind foarte bine ce tehnici trebuie să aplice cu un bărbat. Scorpionul mascul practică sexul ca sport de performanţă şi mereu deschis la propuneri noi.

CAPRICORN. Puternici în viaţa de zi cu zi, Capricornii sunt la acelaşi nivel şi în dormitor. Pentru că vor ca totul să fie perfect, vor depune mult efort pentru a fi siguri că la final nu primesc reclamaţii. Pentru aceşti nativi, sexul este un adevărat ritual, care începe cu un joc al seducţiei, urmat de preludiu, iar la final climaxul este unul pe măsură. Nu se vor grăbi niciodată să termine, asta pentru că trăiesc intens fiecare senzaţie şi vor ca şi tu să faci la fel. Femeia din aceasta zodie te va asigura că o noapte petrecută cu ea va fi una pe care nu o vei uita niciodată, în timp ce bărbatul Capricorn nu va refuza niciodată o propunere mai ieşită din comun, cum ar fi o partidă în trei, sau sexul în locurile publice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top