Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

3 trucuri să nu se vadă că porți gene false

Fiecare femeie își dorește să fie înzestrată de la Dumnezeu peste tot, de la mâini, la podoaba capilară, picioare sâni, buze până la gene! Tocmai de aceea multe dintre doamne recurg la a purta gene false, însă nu de puține ori o fac prost.

Vrei să nu se vadă că nu sunt genele tale în timp ce ai un machiaj impecabil pe față? Iată trei trucuri esențiale pentru a ascunde acest secret, pe care de astăzi îl vei ști doar tu.

CITEȘTE ȘI: CUM SE POARTĂ O IE
1. GENELE FALSE POT FI CORECTATE
Le poți tăia fără nicio problemă. Genele false trebuie luate cu mare atenție, acestea fiind create după un anumit tipar. Dacă sunt prea mari, este firesc să le tai atent cu foarfeca pentru a se potrivi conformației feței tale. Dacă nu vrei să se încolăcească genele false cu genele tale naturale, este indicat din nou să recurgi la forfecuță.

2. LIPEȘTE GEANĂ CU GEANĂ
Începe cu colțul exterior al ochiului dacă dorești un aspect cât mai natural al genelor tale. Presează foarte atent genele astfel încât adezivul pe care îl folosești să se lipească bine. Atenție foarte mare să nu întinzi lipiciul în afara ariei care te interesează.

3. MASCARA PENTRU GENE FALSE
Poți aplica cu încredere mascara pentru genele tale naturale, înainte de genele false. Este suficient un singur strat pentru a nu crea senzația de fake.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top