Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

3 tipuri de pâine cu care poți slăbi

Nu orice tip de pâine este periculoasă pentru sănătatea noastră, mai ales atunci când urmăm o dietă. Curele de slăbit includ rareori pâinea în meniul zilnic, iar acest lucru nu este unul benefic pentru sănătate.

PÂINEA DE SECARĂ
Are foarte puține calorii și ingredientul minune al acestui tip de pâine este tocmai secara, sau, mai exact, semințele de secară. Poți mânca din când în când câte o felie de pâine de secară, atunci când îți stă capul la mâncare. Este sățioasă și va ține foamea departe, fără să te îngrașe.

CITEȘTE ȘI: SALATĂ DE VINETE CU MAIONEZĂ – REȚETĂ ECO
PÂINEA DE OVĂZ
Pâinea de ovăz conține carbohidrați care se digeră mai greu și, la fel ca și secara, ține de foame vreme bună. Deși doar 5% din cantitatea de ovăz este distribuită pentru oameni (95% ajungând în ieslea animalelor), această cereală face minuni pentru sănătate. Ovăzul reduce colesterolul rău din sânge, iar o felie de pâine din ovăz va fi arma ta secretă împotriva grăsimilor care se depun pe artere.

PÂINEA DE OREZ BRUN
Conținutul mic de calorii și de zahăr (spre deosebire de pâinile în care sunt folosiți o serie de amelioratori și cacao) face din acest tip de pâine unul ideal pentru consum într-o cură de slăbire. Le fiecare 100 grame de orez, acesta conține 7 grame de proteine, pâinea din orez brun fiind, în acest mod, o sursă alternativă de proteine la alimentele periculoase pe care le consumai până acum.

În orice dietă de slăbit urmați, adresați-vă mai întâi medicului nutriționist. Doar acesta poate stabili ce alimente puteți consuma pentru a dat jos kilogramele în plus!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top