Connect with us

Revistateo.ro

3 solutii ieftine de albire a dintilor recomandate de Doctor OZ

Ingrijirea dintilor

3 solutii ieftine de albire a dintilor recomandate de Doctor OZ

Cu totii ne dorim dinti mai albi si stim cat de greu este sa obtinem un rezultat satisfacator, in comert exista o groaza de produse speciale, insa pretul acestora poate fi destul de mare, iar unele ne pot afecta smaltul dintilor, spun specialistii.

Tocmai de aceea celebrul Doctor Oz ne recomanda 5 solutii naturale de albire a dintilor la noi acasa, avand si garantia ca efectele nu vor intarzia sa apara.

CITESTE SI: Dinti mai albi in 4 zile

1. Albirea dintilor acasa folosind capsuni

Substantele astringente din capsuni curata si indeparteaza petele de pe suprafata dintilor, iar continutul mare de Vitamina C ii albeste si le da o stralucire. Puteti utilza aceasta metoda fie consumand capsunile, fie sa le transformati intr-o pasta si sa spalati dintii cu ajutorul acesteia. Aceasta metoda nu trebuie sa inlocuiasca periajul dintilor cu pasta de dinti obisnuita.

2. Albirea dintilor acasa folosind merele

Atunci cand consumati un mar, rezultatul obtinut este similar cu cel al unei spalari complete cu pasta de dinti. In plus, acidul malic din compozitia merelor se afla si in componenta produselor speciale destinate pentru albirea dintilor, avand un puternic efect de dizolvare si indepartare a petelor.

3. Albirea dintilor acasa folosind stafide si pasta de dinti de casa

Stafidele pot stimula productia salivei si asta va ajuta sa va indepartati placa dentara, care odata prezenta ajuta la aparitia cariilor. O pasta de dinti speciala pentru albire poate fi obtinuta acasa, dintr-o lingurita de unt cocos topit la abur, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si 1 lingurita de ulei esential de menta pentru uz intern. Pasta rezultata se poate folosi in acelasi mod ca pasta de dinti.

Cele trei metode de albire a dintilor nu trebuie sa inlocuiasca periajul zilnic al dintilor. De asemenea este recomandat ca de fiecare data cand aveti posibilitatea sa il rugati pe medicul dumneavoastra stomatolog sa va faca un periaj profesional.

1 Comment

1 Comment

  1. black wheat timberland boots

    2014-10-21T10:29:05+03:00 at 2014-10-21T10:29:05+03:00

    Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top